Marknadsgatan 1

Gränbystaden , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

252 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Råyta som iordningställs efter hyresgästens behov. Lokalen har bra förutsättningar för effektiva ytor med unik prägel och fint ljusinsläpp.

Gränbystaden erbjuder fantastisk service till dig som hyresgäst och just nu får du välja tre premier utan kostnad i samband med inflyttning. Exempelvis blommor på kontoret varje måndag, fredagsfika eller en elcykel. Önskar du fler tjänster hjälper vi till att förmedla dem. 1. En elcykel 2. 100 luncher 3. Magisk drickakyl, alltid påfylld under ett år 4. Blommor på kontoret varje måndag under ett år 5. Fredagsfika hela första året 6. Privata gruppträningar med Actic 7. Kemtvätt 8. Fruktkorg varje måndag 9. Tre säsongskort till Almtuna hockey 10. Skänk 10 000 kr till Akademiska Sjukhusets barnfond Erbjudandet gäller vid tecknande av hyresavtal om kontorslokal i Gränbystaden fram till 2022-06-30. Värdet på varje premie är cirka 10 000 kronor. Flexibel lokal med högt i tak och i nära anslutning till kollektivtrafiken. Denna råyta är perfekt för ett bolag som själva vill kunna påverka utformningen av sitt kontor. Lokalerna i Gränbystaden håller en hög standard med moderna bekvämligheter på kontoret liksom en enkelhet att lösa vardagsbestyren i gallerian som finns i samma fastighet. Sedan många år har Gränbystaden utvecklats till vad vi ser idag och utvecklingen fortsätter. I området kommer ytterligare 30 000 – 50 000 kvm kontor uppföras samtidigt som bostadshus, service och kultur fortsätter att tillskapas. Fastighetsägare Atrium Ljungberg sitter sedan 2019 i lokalen under, en spegling av denna lokal, och trivs väldigt bra. Besök gärna kontoret och se vilka möjligheter som finns.

Ytor

  • Total yta:

    252 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gränby 21:4

Byggår:

2018

Våningsplan:

4

Planlösning:

Lokal med väl tilltagen takhöjd anpassas utifrån hyresgästens behov. Just den här lokalen är helt nybyggd sedan 2018. Se planritning för möjlig utformning.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Området runt Gränbystaden lever dygnet runt med bostäder, kontor, gallerian, restauranger och kultur däribland biograf. Atrium Ljungberg har rådighet över hela området och driver en fortsatt utveckling för att skapa ett nytt stadslivskluster. Intill Gränbystaden finns Gränby park med fina naturområden, 4-H gård och promenadstråk. Med lätthet är du snabbt i naturen. Detta, i kombination med närhet till city och E4:an, gör Gränbystaden till ett perfekt läge för ett kontor.

Närservice:

Fullt serviceutbud i intilliggande galleria med butiker, restauranger och Bio, Samt volymhandel i den norra delen av Gränbystaden.

Kommunikationer

CA 700 bussanslutningar om dagen, både regional- och lokalbussar. 3 minuter till påfarten mot E4 Stockholm/Sundsvall. Cykel och gångvägar från centrum, knappt 3 km härifrån.
Marknadsgatan 1