Amerikahuset / Barlastgatan 2

Centrum , GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

749 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Showroom / butik med karaktär i ett anrikt hus.

En Unik Möjlighet i Amerikahuset I det historiska Amerikahuset finns nu en spännande möjlighet att hyra en mångsidig lokal på markplan. Här har du chansen att etablera din verksamhet i en av stadens mest kända byggnader. Lokalen har ett fantastiskt läge som ger dig synlighet och närhet till stadens pulserande liv. Med en placering på markplan har du möjlighet att dra nytta av en stadigt strömmande ström av potentiella kunder. Denna rymliga lokal är en mångsidig plats som kan anpassas efter din verksamhet. Oavsett om du vill skapa ett kontor, en butik eller ett showroom, finns möjligheterna här. Vårt team finns tillgängligt för att stödja dig i att anpassa lokalen efter dina specifika behov. Vi kan hjälpa dig med ombyggnader och anpassningar för att skapa en miljö som passar din verksamhet. Denna möjlighet att etablera dig i Amerikahuset är unik och eftertraktad. Ta kontakt med oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förverkliga din vision i denna historiska byggnad. Framtiden väntar – och den börjar här i Amerikahuset.

Övrig information

Övrigt:

Anrika Amerikahuset är en av Göteborgs första monumentala byggnader, byggt 1919. Fastigheten är mycket vacker och ligger nära hamnen med utsikt över älven. En varsam renoveringen av Amerikahuset blev klar årsskiftet 1999-2000 och resulterade i att Castellum tilldelades pris för "bästa ombyggnad år 2000".

Ytor

  • Total yta:

    749 m2

Utförande

Planlösning:

Öppen planlösning med ett inglasat kontor och personalrum.

Omgivning

Omgivning/natur:

Amerikahuset ligger centralt, med ett fantastiskt läge intill det glittrande vattnet och med en underbar utsikt över Göteborgs hamninlopp. Här finns gott om parkeringsmöjligheter och kommunala kommunikationer ca 400 m från den pampiga entrén.

Närservice:

Ta en kort promenad till Masthuggstorget, Järntorget eller Långgatorna som erbjuder ett stort utbud av mat från världens alla hörn. Här finns också bra utbud av all tänkbar service i form av butiker av olika slag, restauranger, livsmedelsbutiker mm.

Kommunikationer

Fastigheten i nära anslutning till leden. Det är mycket goda kommunikationer med spårvagn 3,9 och 11 från Masthuggstorget. En hållplats från Masthuggstorget eller ca 7 minuters promenad från Amerikahuset ligger Järntorget, en stor knutpunkt för både buss och spårvagnar som tar dig enkelt till alla stadsdelar i Göteborg.
Amerikahuset / Barlastgatan 2

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum