Amerikahuset / Barlastgatan 2

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

580 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ett kontor med många möjligheter

Kontoret är beläget i en av Göteborgs äldre fastigheter, byggår 1919. Lokalen kan enkelt ändras i sin planlösning efter er verksamhet och önskemål. Kanske söker ni ett kontor som är utformat med rum i olika storlekar så som ytan nyttjas just? Fastighetens pelarstruktur skapar även möjlighet att ge lokalen öppna ytor för kontorslandskap. Ljust och trevlig läge i fastigheter där man i vissa rum ser en glimt mot älven. Fastigheten har en mysig innegård i utemiljö som erbjuder avkopplande pauser eller arbete utomhus.

Övrig information

Övrigt:

Anrika Amerikahuset är en av Göteborgs första monumentala byggnader, byggt 1919. Fastigheten är mycket vacker och ligger nära hamnen med utsikt över älven. En varsam renoveringen av Amerikahuset blev klar årsskiftet 1999-2000 och resulterade i att Castellum tilldelades pris för "bästa ombyggnad år 2000".

Ytor

  • Total yta:

    580 m2

Utförande

Våningsplan:

3

Omgivning

Omgivning/natur:

Amerikahuset ligger centralt, med ett fantastiskt läge intill det glittrande vattnet och med en underbar utsikt över Göteborgs hamninlopp. Här finns gott om parkeringsmöjligheter och kommunala kommunikationer ca 400 m från den pampiga entrén.

Närservice:

Ta en kort promenad till Masthuggstorget, Järntorget eller Långgatorna som erbjuder ett stort utbud av mat från världens alla hörn. Här finns också bra utbud av all tänkbar service i form av butiker av olika slag, restauranger, livsmedelsbutiker mm.

Kommunikationer

Fastigheten i nära anslutning till leden. Det är mycket goda kommunikationer med spårvagn 3,9 och 11 från Masthuggstorget. En hållplats från Masthuggstorget eller ca 7 minuters promenad från Amerikahuset ligger Järntorget, en stor knutpunkt för både buss och spårvagnar som tar dig enkelt till alla stadsdelar i Göteborg.
Amerikahuset / Barlastgatan 2

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum