Bures gata 14

Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

60 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Övrigt

Lokal för Caféverksamet i Hyllie.

I vår nyproducerade fastighet Droppen 1 finns nu en lokal för caféverksamhet ledig. Fastigheten Droppen är rökfri både inne och ute och gäller såväl boende som besökare till lokalen. Lokalen är belägen på en hörna och har stora fönsterpartier från golv till tak. Letar du cafélokal? Hör av dig så berättar jag mer.

Ytor

  • Total yta:

    60 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Droppen 1

Byggår:

2020

Omgivning

Närservice:

Hyllie är en stad i staden och har all service på nära håll, skolor, shopping, idrottshall, badhus, parker, arena för stora evenemang med mera.

Kommunikationer

Vill man åka kollektivt är det endast ett stenkast till Hyllie station där man snabbt tar sig vidare till Malmö City, Köpenhamn eller hela vida världen med flyg från Kastrup.
Bures gata 14

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

20214 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB