Per Albin Hanssons väg 82

Kulladal , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

137 m²

Hyra

Tillträde

Snarast

Beskrivning

  • Butik
Lokalen har en butiksyta på 87 kvm och en källaryta på 51 kvm. På entréplan finns en öppen butiksyta, personalutrymme med pentry och wc. Källaren kan används som lager. Till lokalen finns det två ingångar. Ta chansen och hyr denna butikslokal mitt på Kulladal!

Övrig information

Övrigt:

Ej lämplig för livsmedelsbutik, restaurang eller skönhetssalong. Ett mindre café (max 15 sittplatser med kalla rätter) skulle kunna fungera.

Ytor

  • Total yta:

    137 m2

Ekonomi

Tillträde:

Snarast

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Barberaren 6

Omgivning

Närservice:

Intill lokalen finns en livsmedelsbutik samt en restaurang. Ett stenkast ifrån ligger köpcentret Mobilia.

Kommunikationer

Kommunikation med buss finns på Per Albin Hanssons väg. Du tar dig även lätt hit med cykel eller bil. Möjlighet till parkering finns i området.
Per Albin Hanssons väg 82

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB