Kronborgsvägen 10A

Kronborg , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

160 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
Nu finns chansen att hyra en fin butikslokal mitt på Kronborgsvägen i västra Malmö. Lokalen har entré direkt från gatan och erbjuder en fin butiksyta med bra exponeringsmöjligheter. Till lokalen finns även ett källarförråd på ca 20 kvm. Hör av dig till oss och berätta om din verksamhet!

Övrig information

Övrigt:

ej lämplig för livsmedelsbutik, restaurang eller café.

Ytor

  • Total yta:

    160 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Roskilde 2

Omgivning

Omgivning/natur:

Kronborg är ett bostadsområde i Västra Innerstaden, Malmö. Området följer västra sidan av Pildammsparken. Bebyggelsen består i huvudsak av flerfamiljshus från andra halvan av 1940-talet. Det mesta är bostadsrätter, men det finns även en del hyresrätter här. Flertalet hus har 4-6 våningar, förutom ett punkthus med 14 våningar. Här finns generösa gräsytor mellan lamellhus som vänder gavlarna mot Pildammsparken.

Närservice:

I närområdet finner du livsmedelsbutik, pizzeria, restauranger, caféer, handel och friskvård.

Kommunikationer

Buss 1 stannar strax utanför lokalen. Med denna linje tar du dig från Elinelund till Kristineberg. Det är lätt att ta sig hit med cykel och det finns goda möjligheter att stanna med bilen utanför lokalen.
Kronborgsvägen 10A

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB