Hultagatan 15-17

BORÅS
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

854 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljus och fräsch kontorslokal med jättebra skyltläge mot R40!

Välkommen till denna trevliga lokal som bjuder på ett bra läge, attraktiva rum och en bra arbetsmiljö. Här arbetar du och dina kollegor i fräscha och ljusa lokaler med gott om kontorsrum, mötesrum, samt rymligt och öppet pausrum. Fastigheten är belägen med lättillgängligt läge med närhet till våra stora leder. Dessutom har man ett jättebra skyltläge mot R40. Önskar du och dina medarbetare arbeta vidare på denna trevliga kontorsplats? -Kontakta oss så hjälper vi dig!

Ytor

  • Total yta:

    854 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Bra kombination av industri-och bostadsområde. Restauranger, bageri, livsmedelsbutik och bensinstationer finns i fastighetens absoluta närhet.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Lediga parkeringsplatser finns runt om fastigheten att hyra. Besöksparkeringar finns tillgängliga för gäster.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Nära till motorväg och goda kommunikationer med buss in till centrum.
Hultagatan 15-17

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum