Solvarvsgatan 4

BORÅS
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 200 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Kontor

Lättillgängligt från R40 med stora öppna ytor i markplan

Fördelaktigt läge intill R40 finner du denna öppna och ljusa lokal som har en flexibel planlösning och via dess öppna ytor kan lokalen lätt anpassas efter gällande behov. Var med och skapa en lokal som passar just er verksamhet! Lokalen erbjuder idag en öppen yta med, flertal kontorsrum, pausrum med pentry samt flertal wc. Lätt att dra in pallar i lokalen via separat entré. Tillgång till källare finns direkt från lokalen via interntrappa och hiss. Passar perfekt för dig som även vill lagra och förvara. (ca 24 kvm utöver de resterande 1200 kvm som lokalen utgör) Vilka behov har just ni ? Ring oss, så anpassar vi lokalen till en tilltalande arbetsplats utefter era behov.

Övrig information

Övrigt:

I fastigheten finns det blandade verksamheter så som kontor, lager och utbildning. Fastigheten har ett mycket bra skytläge mot R40.

Ytor

  • Total yta:

    1200 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i området Hulta, lite utanför Borås Centrum. Här är du nära vatten, skog och natur. Samtidigt är det lätt att ta sig både till och från fastigheten då R40 ligger precis intill. I närområdet finns bl a en livsmedelsbutik och bensinmack.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringar finns i anslutning till fastigheten.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Busshållplats precis invid fastigheten. Fastigheten belägen precis invid R40, lätt att ta sig till och från fastigheten. Till Borås Centrum tar det ca 7 min med bil.
Solvarvsgatan 4

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum