Kungsportsavenyn 3

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

9 - 21 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontorshotell/Coworking

Kontorsrum mitt på Avenyn

Nyrenoverat kontorshotell i ett förstklassigt läge mitt på Avenyn. Konferensrum: Ja WC: Ja HWC: Ja Hiss: Ja Pentry: Ja Denna lokal är del av vårt erbjudande där du kan få upp till 3 hyresfria månader vid tecknande av avtal. För fullständiga villkor och regler, se balder.se/yta eller kontakta oss.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 9 21

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Avenyn är Göteborgs paradgata och är svår att missa under en vistelse i Göteborg. Längs den kilometerlånga gatan finns det shopping för alla smaker och kaféer och restauranger när energin tagit slut. På kvällen blir det restaurang- och bargatan nummer ett, här finns det med andra ord närhet till allt.

Kommunikationer

Knutpunkt för spårvagn och buss som tar dig till stadens alla hörn.
Kungsportsavenyn 3

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder