Kungsportsavenyen 3

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

9 - 21 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Kontorsrum mitt på Avenyn

Välkommen till förstklassigt läge mitt på Avenyn. Sitt mitt på Göteborgsparadgata med närhet till allt innerstan har att erbjuda. I kontorshotellet ges alla hyresgäster tillgång till ett konferensrum, pentry och skrivare. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 9 21

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Avenyen är Göteborgs paradgata och är svår att missa under en vistelse i Göteborg. Längs den kilometerlånga gatan finns det shopping för alla smaker och kaféer och restauranger när energin tagit slut. På kvällen blir det restaurang- och bargatan nummer ett, här finns det med andra ord närhet till allt.

Kommunikationer

Knutpunkt för spårvagn och buss som tar dig till stadens alla hörn.
Kungsportsavenyen 3

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder