Handens stationsväg 15

Haninge Central, Handen , Haninge
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 - 1 539 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg

Ta chansen att anpassa en utbildnings- eller kontorslokal efter era behov i centralaste delen av Haninge!

Den här företagsfastigheten är en logistisk dröm. Här sitter ditt företag precis vid pendeltågsstation, bussterminal, kommunhus och köpcentrumet Haninge Centrum. Just nu byggs 600 bostäder intill i Haningeterrassen. En levande och pulserande del av Stockholm! Fastigheten består av 35 000 kvm moderna och flexibla lokaler med stort ljusinsläpp. Vi erbjuder lokaler som kan skräddarsys för både kontor, utbildning, lager, gym, restaurang och bank.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 500 1 539

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Söderbymalm 3:468

Byggår:

1979

Våningsplan:

3 av 11

Planlösning:

Lokalen är idag 1539 kvm, men kan delas av efter behov. Se bifogad fil på befintlig planlösning.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Mitt i Haninges största utvecklingsprojekt Haningeterrassen och i omedelbar anslutning till central kommunikationshubb med pendeltåg och bussterminal, samt granne med Haninge Centrum och kommunens administrativa centrum.

Företag i närheten:

Nordea, Pressbyrån mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplats finns att hyra i garage.

Närservice:

I fastigheten finns bl.a. Nordea, Pressbyrån, gym och restaurang. Helt intill på promenadavstånd finns hela Haninge Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.

Skyltläge:

Bra med fasad direkt mot pendeltågsstationen med över 15 000 av-/påstigande per dygn. Dessutom tillkommer exponeringen mot Haningeterrassens bostäder.

Kommunikationer

Fastigheten är som sagt något av en logistisk dröm med direkt anslutning till pendeltåg (24 min till Stockholm C). Den är också mycket lättillgängligt med bil från Nynäsvägen helt nära.
Handens stationsväg 15

Om Revelop

Revelop är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi följer inte strömmen utan söker möjligheter där andra ser utmaningar. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Vi ger alltid mer än vad vi får – för i det stora hela innebär det också att vi kan hjälpa till att lägga grunden till ett nytt, mer hållbart samhälle.

Revelop

Lästmakargatan 20

111 44 Stockholm

www.revelop.se

Fler annonser från Revelop