Handenterminalen 4

Haninge Central , Handen
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

144 m²

Hyra

Tillträde

enl. ök.

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal i nya Haninge Central

Välkommen till nya Haninge Central!

Nu utvecklar vi Haninge Central för framtiden. Som en självklar kommunikationsnod där Pendeltåg och bussar sammanstrålar möts mängder av människor. Vi har bestämt oss för att Haninge Central ska vara en trygg och självklar mötesplats för många människor. Här finns nu lediga kontorslokaler som vi renoverar och anpassar efter era önskemål och behov.

Ytor

  • Total yta:

    144 m2

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

enl. ök.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Söderbymalm 3:468

Byggår:

1979

Våningsplan:

10 av 11

Planlösning:

Flexibel planlösning, anpassas efter era behov och önskemål.

Omgivning

Företag i närheten:

Nordea, Pressbyrån, Noprdic Wellness m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplats finns att hyra i garage.

Närservice:

I fastigheten finns bl.a. Nordea, Pressbyrån, gym och restaurang. Helt intill på promenadavstånd finns hela Haninge Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.

Skyltläge:

Bra med fasad direkt mot pendeltågsstationen med över 15 000 av-/påstigande per dygn. Dessutom tillkommer exponeringen mot Haningeterrassens bostäder.

Kommunikationer

Haninge Central erbjuder ett svårslaget läge, med pendeltågstation (pendeltåget till Stockholm Central tar 24 minuter) i huset och busstation mitt emot. Dessutom är det lätt att ta sig hit med både bil och cykel. Det finns också gott om parkeringsplatser att hyra i närområdet.
Handenterminalen 4

Om Revelop

Revelop är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi följer inte strömmen utan söker möjligheter där andra ser utmaningar. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. Vi ger alltid mer än vad vi får – för i det stora hela innebär det också att vi kan hjälpa till att lägga grunden till ett nytt, mer hållbart samhälle.

Revelop

Lästmakargatan 20

111 44 Stockholm

www.revelop.se

Fler annonser från Revelop