Skriv ut

Skapa PDF

Vaksalagatan 34, Fålhagen

uppsala

Vill du också ha ditt kontor i en renoverad lokal alldeles intill Vaksala torg? Kika då närmare på denna annons!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Hyresuppgift lämnas på förfrågan
Storlek: 116 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen om 116,4 kvm har ett toppläge i Fålhagen vid hörnet Vaksalagatan / Väderkvarnsgatan. Lokalen är belägen i fastigheten Einar som varsamt renoverats senaste åren. Lokalen erbjuder två éntréer, en öppen kontorsyta i vinkel med ett större fönsterparti mot Vaksalagatan och ett läge med några minuters promenadavstånd från Resecentrum. Lokalen genomgår en renovering och kommer vid tillträdet vara försedd med en RWC, förråd, och ett pentry ( placeringen av pentryt framgår tyvärr inte på bifogad planritning). Utemiljön vid Einar kommer att snyggas till med planerat utförande under 2019. Lokalen lämpar sig inte för försäljning av livsmedel, café- och/eller restaurangverksamhet.

Planlösning

Utförande

Byggår

1961

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 116

Ekonomi

Hyra

Hyresuppgift lämnas på förfrågan

Omgivning

Omgivning/natur

Här är du granne med Vaksalatorg och med bara några minuters gångväg till Uppsala centrum nås service, kultur- och stadsliv. På Vaksalatorg ordnas årligen olika arrangemang som marknader, konserter och idrottsaktiviteter och här finns även torghandel.

Närservice

Som närmaste granne har du Noreens textilvård och över gatan finns Kvarnengallerian som erbjuder all tänkbar service som ICA Torgkassen, Kvarnens Spel & Tobak (postombud), Systembolaget, Apoteket Kronan och flera bra lunchrestauranger.

Kommunikationer

Kommunikationerna är mycket goda med stadstrafikens bussar som trafikerar flera hållplatser alldeles i närheten.

Skyltläge

Ja ut mot Vaksalagatan

Vaksalagatan 34
Sökhjälp