Djäknegatan 23

MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

190 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal i händelsernas centrum

Butikslokal mitt i city, belägen på Djäknegatan 23 med bra skyltläge. Lokalen är idag rumsindelad på 190 kvm, men den går att öppna upp efter önskemål och behov. Lokalen har även direkt tillgång till parkeringsgaraget i fastigheten. Välkommen på visning!

Ytor

  • Total yta:

    190 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Mitt i city ligger fastigheten Von Conow, ett stenkast från gågatan samt med närhet till allmän service, caféer och restauranger. Fastigheten nås enkelt både med bil och via allmän kommunikation.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsgarage finns i huset.

Närservice:

Tack vare fastighetens centrala läge finns ett stort utbud av butiker, service, hotell och restauranger i direkt anslutning till lokalen.

Kommunikationer

På fem minuters gångavstånd når ni Malmö Centralstation och inom två minuter station Gustaf Adolfs Torg och flygbuss från Studentgatan. Snabb access ut till större trafikleder.
Djäknegatan 23

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder