Norrköping

Favorit Dela

Repslagaregatan 15

Mycket fin kontorslokal med trivsam utsikt mitt i city.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    272 m²

  • Hyra:
En mycket fin och trivsam lokal i bästa cityläge. Härlig utsikt åt både innergård samt gågata. Lokalen är öppen och luftig med glasad konferensdel mitt i lokalen. Öppna stora delar samt ett fåtal rum. Pentry samt två toaletter. Tillgång till trevlig grön innergård med bland annat fri Wifi. Ett tillfälle för det moderna kontoret som letar perfekt cityläge.
  • Total yta

    272 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger centralt belägen intill gågata med närhet till flera mysiga restauranger och citykärnan. I grannkvarteret ligger Knäppingsborg med småskalig handel som drivs med stort hjärta.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage med 6 platser

Närservice:

Närhet till Norrköping City som erbjuder ett brett utbud med över 140 butiker och restauranger och Knäppingsborg med sin unika atmosfär.

Kommunikationer:

Närhet till både lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull och Resecentrum. Du parkerar lätt i det närliggande parkeringshuset med det moderna "check in - check out" systemet.


Övrig information

Övrigt:

Central fastighet som inrymmer både butiker, restauranger, kommersiell service samt bostadslägenheter och garage.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marita Johansson

Marita Johansson

marita.johansson@castellum.se

+461 VISA NR +46114420510

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Repslagaregatan 15

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör