Repslagaregatan 15

Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

272 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nära till allt - mitt i Norrköping city.

Här har du nära till det mesta som innerstaden kan erbjuda. Kontor med härliga ytor och trivsamma konferenslösningar. Öppna stora delar samt ett fåtal rum. Pentry samt två toaletter. Tillgång till trevlig grön innergård med bland annat fri Wifi.

Övrig information

Övrigt:

Central fastighet som inrymmer både butiker, restauranger, kommersiell service samt bostadslägenheter och garage.

Ytor

  • Total yta:

    272 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger centralt belägen intill gågata med närhet till flera mysiga restauranger och citykärnan. I grannkvarteret ligger Knäppingsborg med småskalig handel som drivs med stort hjärta.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage med 6 platser

Närservice:

Närhet till Norrköping City som erbjuder ett brett utbud med över 140 butiker och restauranger och Knäppingsborg med sin unika atmosfär.

Kommunikationer

Närhet till både lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull och Resecentrum. Du parkerar lätt i det närliggande parkeringshuset med det moderna "check in - check out" systemet.
Repslagaregatan 15

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum