Repslagaregatan 15

Centralt Innanför Promenaderna , Norrköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

272 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ultimata kontoret på Norrköpings mest eftertraktade läge, med oöverträffad service och bekvämlighet precis utanför dörren!

Här har du nära till det mesta som innerstaden kan erbjuda. Våra kontorslokaler erbjuder rymliga och trivsamma ytor för arbete och produktiva möten. Med öppna stora delar och några avskilda rum, finns det flexibilitet för olika arbetsstilar och behov. Ett välutrustat pentry för enkel tillagning av måltider och två toaletter för bekvämlighet. Dessutom har du tillgång till vackra gröna innergård, perfekt för avkoppling och kreativitet. Njut av fri Wifi-uppkoppling medan du arbetar utomhus eller tar en paus i den natursköna omgivningen. Konferenslösningar är utformade för att främja produktiva möten och samarbete. Med modern teknik och bekväma möbler kan du hålla inspirerande och framgångsrika möten. Välkommen till ett kontor med fokus på både effektivitet och trivsel, där du kan uppleva det bästa som innerstaden har att erbjuda.

Övrig information

Övrigt:

Central fastighet som kombinerar butikslokaler, restauranger, kommersiella serviceutrymmen, bostadslägenheter och garage.

Ytor

  • Total yta:

    272 m2

Utförande

Våningsplan:

2

Planlösning:

Trivsamma och öppna ytor med ett fåtal rum. Bra konferenslösningar. Ljus och elegant lokal med moderna ytskikt.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är idealiskt placerad i en central del av staden, precis intill en livlig gågata, och erbjuder närhet till ett utbud av charmiga restauranger och stadens pulserande centrum. Dessutom finns Knäppingsborg, med sina småskaliga butiker och handelsverksamheter, alldeles i grannkvarteret, där de drivs med passion och engagemang.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage med plats för 6 fordon

Närservice:

I centrala Norrköping City finns en attraktiv destination som rymmer över 140 butiker, gym, restauranger och kollektivtrafik, allt för att tillgodose olika intressen och behov. Dessutom erbjuds närhet till bekväma parkeringshus för enkel tillgänglighet. Inte nog med det, inom bara 2 minuters gångavstånd når du även Knäppingsborg med sin unika och lockande atmosfär.

Kommunikationer

Närhet till både lokaltrafikens samlingspunkt Söder Tull och Resecentrum, samt enkel parkering i det närliggande parkeringshuset med det moderna "check in - check out" systemet.
Repslagaregatan 15

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum