Elinsdalsgatan 13

BORÅS
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 561 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor

Stor lagerlokal med kontor i attraktivt område!

Välkommen till denna väl tilltagna och trivsamma lokal med en tilltalande rymd. Lokalen erbjuder en öppen stor yta med plats för lager, kontor men även butik och utställning om så önskas. Lättillgängligt belägen i markplan med inlastningsmöjligheter via port i markplan och lastbrygga. Stora öppna ytor samt kontorsrum, mötesrum och personalytor så som pausrum, omklädningsrum och duschar. Här arbetar man i en arbetsmiljö med gott om ljusinsläpp från alla fönsterpartier. Förhyrningen görs på korttidskontrakt och i befintligt skick.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten består av två delar en kontorsdel och en lager/butiksdel. År 2017 gjordes en fasadrenovering och den gamla fasaden togs fram på kontorsdelen. Fönstren byttes och nya i äldre stil sattes in. Skyltläget är perfekt emot R27!

Ytor

  • Total yta:

    1561 m2

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Området är mycket lättillgängligt, med 10 minuters gångavstånd in till city och allt tänkbart utbud i forma av butiker och service. Lunchpromenaden kan avnjutas i den gröna Annelundsparken som är 91 400 kvadratmeter stor och har ett stort utbud av växligheter. Här finns även stadens största lekplats och i närområdet finns det mesta man kan önska sig med lunchrestauranger och kommersiell service. 450 meter ifrån lokalen finns ICA Maxi, Apotek mm.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsytor finns i området. Sms-parkeringar finns att tillgå.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Det finns busshållplats med bra förbindelser och det är även lätt att ta sig hit med cykel. På tio minuters gångavstånd ligger Borås citykärna och busstationen. Området är mycket lättillgängligt med anslutning till riksväg 40, 41 och 27.
Elinsdalsgatan 13

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum