BORÅS

Favorit Dela

Elinsdalsgatan 13

Butik och lager.

  • Kategori:

    Butik, Lager/Logistik

  • Storlek:

    1 600 m²

  • Hyra:
Ljus butik och lager för sällanvaruhandel. Belägen i markplan med inlastningsmöjligheter via port i markplan och lastbrygga.
  • Total yta

    1600 m2


Utförande

Planlösning:

Stora öppna ytor samt kontorsrum, mötesrum och personalytor så som pausrum, omklädningsrum och duschar.


Omgivning

Omgivning/natur:

Området är mycket lättillgängligt, med 10 minuters gångavstånd in till city och allt tänkbart utbud i forma av butiker och service. Lunchpromenaden kan avnjutas i den gröna Annelundsparken som är 91 400 kvadratmeter stor och har ett stort utbud av växligheter. Här finns även stadens största lekplats.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsytor finns i området. Sms-parkeringar finns att tillgå.

Närservice:

I närområdet finns det mesta man kan önska sig med lunchrestauranger och kommersiell service. 450 meter ifrån lokalen finns ICA Maxi, Apotek mm.

Kommunikationer:

Det finns busshållplats med bra förbindelser och det är även lätt att ta sig hit med cykel. På tio minuters gångavstånd ligger Borås citykärna och busstationen. Området är mycket lättillgängligt med anslutning till riksväg 40, 41 och 27.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten består av två delar en kontorsdel och en lager/butiksdel. År 2017 gjordes en fasadrenovering och den gamla fasaden togs fram på kontorsdelen. Fönstren byttes och nya i äldre stil sattes in. Skyltläget är perefkt emot R27.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Denise Ström

Denise Ström

Denise.Strom@castellum.se

+463 VISA NR +4633209042

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Elinsdalsgatan 13

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör