Lilla Brogatan 19-21 - Kontor
Lilla Brogatan 19-21 - Kontor

BORÅS

Favorit Dela

Lilla Brogatan 19-21

Trevligt kontorshotell mitt i City!

Beskrivning

Trevligt kontorshotell mitt i City! Kontorsrum i storleken 11-26 kvm. Hyr möblerade eller omöblerade kontorsrum och nyttja kök och konferensrum kostnadsfritt. Ni har även tillgång till takterassen! Ingång från Lilla Brogatan. Kontakta Daniel Sjöberg som driver kontorshotellet för mer info. Tel. 0704-24 58 18
  • Total yta

    26 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 11 26

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är belägen vid Stora Torget i Borås. All offentlig och kommersiell service finns inom gångavstånd. Bra skyltläge! Fastigheten är en butiks- och kontorsbyggnad. Byggnaden innehar butiker på 2 plan och i övrigt kontor och lager. Gångavstånd från Centralstationen och Södra Torget med de flesta bussförbindelser.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Irén Hagström

Irén Hagström

iren.hagstrom@castellum.se

+463 VISA NR +46317066501

+467 VISA NR +46705400042

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Lilla Brogatan 19-21

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör