BORÅS

Favorit Dela

Lilla Brogatan 19-21

Trevligt kontorshotell mitt i City!

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    11 - 26 m²

  • Hyra:
Trevligt kontorshotell mitt i City! Kontorsrum i storleken 11-26 kvm. Hyr möblerade eller omöblerade kontorsrum och nyttja kök och konferensrum kostnadsfritt. Ni har även tillgång till takterassen! Ingång från Lilla Brogatan. Kontakta Daniel Sjöberg som driver kontorshotellet för mer info. Tel. 0704-24 58 18
  • Total yta

    26 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 11 26

Omgivning

Omgivning/natur:

Ett stenkast bort från denna centralt belägna fastighet finner du Borås vackra Stadspark, delvis omgiven av Viskan vilken rinner genom centrum. Till Stadsparken tar du dig för en kort break i citypulsen eller varför inte njuta av en medhavd lunch, kaffe eller passa på att kika in till lunchrestaurangen som ligger direkt när du kommer in i parken. Alldeles i närheten finner vi även Sandwalls plats med dess uteserveringar, caféer och restauranger som är en perfekt och mycket populär mötesplats både för affärslunchen och träff i goda vänners sällskap. Inte sällan är det full fart här lunchtid och om det är soligt och fint väder - ja, då gäller det att vara ute i god tid för att få plats på uteserveringarna!

Parkeringsmöjligheter/garage:

Besöksparkering finns t ex på Midas-terrassen och i Midas-garaget som är utrustade parkeringsplatser med laddstationer för elbilar.

Närservice:

Med dess centrala läge har vi direkt närhet till all tänkbar service så som bank, apotek, servicebutiker,klädbutiker, tandläkare och läkarmottagning.

Kommunikationer:

Nära promenadavstånd till både buss-och tågkommunikation. Resecentrum liksom Södra Torget ligger inom nära räckhåll. Tät buss- och tågförbindelse till Göteborg med en ungefärlig transporttid på 45-50 minuter.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är belägen i de mest attraktiva stråken av Borås centrum, vid Stora Torget. Byggnade är en butiks- och kontorsbyggnadson innehar butikslokaler på 2 plan och i övrigt kontorslokaler.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anette Krii

Anette Krii

Anette.Krii@castellum.se

+463 VISA NR +4633209044

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Lilla Brogatan 19-21

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör