Sjöporten
Planlösning

Malmö

Favorit Dela

Einar Hansens esplanad 23

Beskrivning

Vi söker dig som vill öppna ett café i vår fastighet Sjöporten 2 i december 2019. Lokalen är förberedd med imkanal och fettavskiljare vilket gör det möjligt med varm mat. I bakre delen av lokalen finns det utrymme för att förbereda maten. Serveringsytan är generös och det finns gott om plats för fler sällskap att sitta ner och äta. Lokalen erbjuder wc till personal och rwc till kunderna. Lokalen har eget miljörum. Möjlighet till uteservering med solläge. Hör av dig till oss och berätta om dina idéer! Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att driva café.
  • Total yta

    123 m2


Utförande

Byggår:

2019


Omgivning

Omgivning/natur:

I populära Västra Hamnen uppför vi denna fastighet i funkisstil med 55 lägenheter med en cafélokal i bottenplan. Här etablerar du en verksamhet som är nära till havet men också Malmö city. Kunderna är många i Västra Hamnen. Här jobbar ca 15 000 personer, studerar ca 24 000 personer och 9000 personer bor här.

Närservice:

I närområdet finns det mataffär, systembolag, restauranger, skolor, tandläkare, frisörer.

Kommunikationer:

Till Västra Hamnen tar du dig enkelt med buss 2 eller 3. Det går också bra att cykla hit på cykelbana. Från Malmö City tar det 10 minuter.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

SJ

Uthyrare

Sandra Johansson

sandra.johansson@mkbfastighet.se

040- VISA NR 040-313598

Marknadsförs av MKB Fastighets AB
mkbfastighet.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Einar Hansens esplanad 23

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

Fler annonser från denna annonsör