Jungmansgatan 22 H

Västra hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

81 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Nära centrum, mellan Stora Varvsgatan och Kockumsparken i Västra Hamnen, hittar ni fastigheten Sjömannen.

Nu finns chansen att hyra en mycket fin lokal i Västra Hamnens med stora fönster och härligt ljusinsläpp. Kanske söker ni ett kontor? Showroom? eller varför inte en pop-up för er verksamhet? Lokalen erbjuder tre inglasade rum där två fungerar som kontorsrum och det tredje som pentry/mötesrum. Lokalen har ljusbeige heltäckningsmatta i kontorsrummen och grått klinker i entrén. Vitt pentry med grå bänkskiva och förberett för diskmaskin och micro. Helkaklat HWC. Hjärtligt välkomna att kontakta oss för mer information! Ej lämplig för livsmedelsbutik, restaurang, café.

Ytor

  • Total yta:

    81 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Byggår:

2014

Omgivning

Omgivning/natur:

Med havet runt om hörnet, centrum ett stenkast bort finner ni Fastigheten Sjömannen i Västra Hamnen. I området finner man ishall, gym, bowling, simhall och olika typer av gruppträning. Fler restauranger, fik etc. finns inom några minuters gångavstånd. I Västra Hamnen finns redan ett flertal förskolor samt skolor.

Kommunikationer

Du går eller cyklar snabbt in till centrala Malmö. Bussen stannar nära huset och tar bara någon minut till Malmö C där du sedan kan ta tåg eller bussar till Skåne och världen.
Jungmansgatan 22 H

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB