Väla Södra | Helsingborg

Favorit Dela

Makadamgatan 5

All-inclusive Kontorshotell i Helsingborg med 3 endast månaders bindningstid.

Beskrivning

Huvudkontorets inriktning är enkel: Du behöver endast koncentrera dig på ditt arbete, vi sköter resten. Tänk dig ett kontor där du slipper sysslor som får dig att bli ofokuserad på ditt jobb. Vi löser bla städning, nätverk, skrivare och en grym frukost - varje dag. Hos oss på Huvudkontoret väljer du om du vill sitta i ett öppet co-working landskap eller ha ett eget stängt kontor. Vi erbjuder inspirerande föreläsningar och härliga afterworks. Vi har en lösning som passar alla. Månadskostnaden ligger från 2990 kr/månad. Utöver kontor har ni även möjligheten att hyra lageryta från 7 kvm - 30 kvm i direkt anslutning till våra lokaler. Vår personal finns tillgänglig, vardagar 8-17, för mottagande av lättare leveranser om ni själva inte är på plats. Du hittar Huvudkontoret, med unika lokaler och inspirerande inredning, på Makadamgatan 5, på Väla södra. Gör en intresseanmälan direkt här på sidan, på vår hemsida www.hk.se eller kontakta oss på 042-6102290/042-6102291.
  • Total yta

    550 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 20

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el


Utförande

Fastighetsbeteckning:

KV Grusblandaren 1

Renoveringsår:

2019

Våningsplan:

1

Planlösning:

Vi har en flexibel planlösning där ni väljer själv om ni vill jobba i öppet landskap eller i ett eget kontor. Det går även bra att sätta sig och jobba i vår stora lounge, vars design är hämtad från trendiga hotell och restauranger världen över.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Företag i närheten:

Bravida, Presto, Osby vitvaror

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri parkering precis utanför våra lokaler

Kommunikationer:

Nära till alla de stora vägarna för att ta dig till dina kunder och för dina kunder att ta sig till dig. Bussförbindelse ner till centrum finns ett stenkast från dörren.

Skyltläge:

Ja


Visa hela beskrivningen

Länkar

Kontaktuppgifter

Marcus Gabrielsson

Platschef

Marcus Gabrielsson

marcus@hk.se

042- VISA NR 042-6102291

Felicia Mars

Koordinator

Felicia Mars

felicia@hk.se

042- VISA NR 042-6102290

Marknadsförs av Stenbocken AB
stenbocken.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Makadamgatan 5

Om Stenbocken AB

Stenbocken AB:s strategi och målsättning är att nå en balans mellan koncernens verksamhetsinriktningar. Kombinationen av en fastighetsrörelse med långsiktig substanstillväxt i fastighetsbeståndet och en industri- och handelsrörelse med direktavkastning, skapar stabilitet, flexibilitet och framtida utvecklingsmöjligheter för båda verksamhetsinriktningarna

Fler annonser från denna annonsör