Skriv ut

Skapa PDF

Makadamgatan 5, Väla Södra

helsingborg

Kontorshotell i Helsingborg med 3 endast månaders bindningstid.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell, Lager/Logistik
Hyra: Från 2990 kr/månad.
Storlek: 1 - 550 m²
Karta

Information

Beskrivning

Huvudkontorets inriktning är enkel: Du behöver endast koncentrera dig på ditt arbete, vi sköter resten. Tänk dig ett kontor där du slipper sysslor som får dig att bli ofokuserad på ditt jobb. Vi löser bla städning, nätverk, skrivare och en grym frukost - varje dag. Hos oss på Huvudkontoret väljer du om du vill sitta i ett öppet co-working landskap eller ha ett eget stängt kontor. Vi erbjuder inspirerande föreläsningar och härliga afterworks. Vi har en lösning som passar alla. Månadskostnaden ligger från 2990 kr/månad. Utöver kontor har ni även möjligheten att hyra lageryta från 7 kvm - 30 kvm i direkt anslutning till våra lokaler. Vår personal finns tillgänglig, vardagar 8-17, för mottagande av lättare leveranser om ni själva inte är på plats. Du hittar Huvudkontoret, med unika lokaler och inspirerande inredning, på Makadamgatan 5, på Väla södra. Gör en intresseanmälan direkt här på sidan, på vår hemsida www.hk.se eller kontakta oss på 042-6102290/042-6102291.

Utförande

Renoveringsår

2019

Våningsplan

1

Planlösning

Vi har en flexibel planlösning där ni väljer själv om ni vill jobba i öppet landskap eller i ett eget kontor. Det går även bra att sätta sig och jobba i vår stora lounge, vars design är hämtad från trendiga hotell och restauranger världen över.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 550

Ekonomi

Hyra

Från 2990 kr/månad.

I hyran ingår

Värme, el

Omgivning

Företag i närheten

Swedgas, Presto, Osby vitvaror

Parkeringsmöjligheter/garage

Fri parkering precis utanför våra lokaler

Kommunikationer

Nära till alla de stora vägarna för att ta dig till dina kunder och för dina kunder att ta sig till dig. Bussförbindelse ner till centrum finns ett stenkast från dörren.

Skyltläge

Ja

Länkar

Makadamgatan 5
Sökhjälp