BORÅS

Favorit Dela

Södra Korsgatan 11

Ljus lokal med rymligt pausrum.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    560 m²

  • Hyra:
Mycket ljus lokal belägen plan 2, hiss direkt in i lokalen från markplan. Väl synligt skyltläge!
  • Total yta

    560 m2


Utförande

Planlösning:

Idagsläget består lokalen av kontorsrum, mötesrum, förråd samt rymligt och öppet pausrum.


Omgivning

Omgivning/natur:

Området är mycket lättillgängligt, med 10 minuters gångavstånd in till city och allt tänkbart utbud i forma av butiker och service. Lunchpromenaden kan avnjutas i den gröna Annelundsparken som är 91 400 kvadratmeter stor och har ett stort utbud av växligheter. Här finns även stadens största lekplats.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsytor finns i området. Sms-parkeringar finns att tillgå.

Närservice:

I närområdet finns det mesta man kan önska sig med lunchrestauranger och kommersiell service. 450 meter ifrån lokalen finns ICA Maxi, Apotek mm.

Kommunikationer:

Det finns busshållplats med bra förbindelser och det är även lätt att ta sig hit med cykel. På tio minuters gångavstånd ligger Borås citykärna och busstationen. Området är mycket lättillgängligt med anslutning till riksväg 40, 41 och 27.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten består av två delar en kontorsdel och en lager/butiksdel. År 2017 gjordes en fasadrenovering och den gamla fasaden togs fram på kontorsdelen. Fönstren byttes och nya i äldre stil sattes in. Skyltläget är perefkt emot R27.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Irén Hagström

Irén Hagström

iren.hagstrom@castellum.se

+463 VISA NR +46317066501

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Södra Korsgatan 11

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör