Gävle

Favorit Dela

Redargatan 18

Välplanerade lokaler i närhet av Gävle centrum.

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    135 m²

  • Hyra:
Välplanerade lokaler som ligger i direkt anslutning centrala Gävle, Alderholmen och Gävle strand. Lokalerna är fördelade på 2 plan, bottenplan om ca 95 m2 och entresolplan om ca 40 m2. Lokalerna har famdraget vatten och avlopp för ev komplettering med kök/badrum.
  • Total yta

    135 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Gävle är en expansiv handelsstad med en stabil, positiv befolkningstillväxt och goda kommunikationer. Staden har ett attraktivt, geografiskt läge med närhet till Arlanda och Stockholm. Här möts också två Europavägar (E4 och E16), tre järnvägar och sjöfarten med Gävle Hamn - hjärtat för import och export på ostkusten. I Gävle finns ett brett och intressant näringsliv med ca 7000 företag i olika storlekar och inom alla branscher. Gävle centrum är en levande mötesplats med shoppinggator, affärsgallerior,

Närservice:

Fastigheten är belägen i det expansiva området Alderholmen med gångavstånd till Gävles centrumkärna med alla bekvämligheter.

Kommunikationer:

Lokalerna är belägna ca 500 m från centralstationen och ca 800 m från centrumkärnan med bussförbindelser.


Övrig information

Övrigt:

Lokalmått: 5,8 x 16,3 m Takhöjd 5,8 m Gemensam oljeavskiljare Fiber ärdraget till lokalerna.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Daniel Jansson Westblom

Daniel Jansson Westblom

daniel.westblom@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 97 04

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Norra Slottsgatan 8
80320 GÄVLE
dios.se
Redargatan 18

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör