Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 25, Innterstaden

uppsala

Centralt belägen kontorslokal på rymliga 196 kvm mitt på Kungsgatan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Hyran fastställs i samråd med hyresvärden.
Storlek: 196 m²
Tillträde: Omgående/ enl. ök
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till detta rymliga citykontor med en yta om 196 kvm med närhet till både citykärnan och Uppsala resecentrum. I kvarteret Toven finns nu chansen att bedriva din verksamhet intill Linnéträdgården, mitt i centrala Uppsala. Lokalen har vitmålade väggar med gott om ljusinsläpp. I hallen finns generöst om plats för avhängning av ytterkläder. Första rummet du stiger in i passar utmärkt som kundyta där anslutande kundtoalett finns. Fortsätt framåt och skåda det luftiga rummet med öppen planlösning som kan anpassas just efter era behov. I korridorsdelen finns fem separata kontorsrum med fönster i dem alla. Kontoret längst ner i korridoren som ansluter till köket kan även användas som personalrum/matsal. Köket är utrusat med diskmaskin, kylskåp, 2 kokplattor samt gott om skåpsförvaring. Det finns även ett pentry samt ytterligare en toalett i anslutning till hallen. Lokalen är utrustad med fiber via Open Universe http://www.openuniverse.se/. Miljöstuga finns att tillgå i området.

Utförande

Byggår

1982

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Trapp i trapphus och hiss

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 196

Ekonomi

Hyra

Hyran fastställs i samråd med hyresvärden.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Finns närliggande parkeringshus, gatuparkering samt parkeringsyta vid Österplan.

Närservice

Lokalen är belägen nära Dragarbrunns torg i Uppsala centrum. Omedelbar närhet till all service som city har att erbjuda i form av restauranger, caféer, butiker, gallerior etc

Kommunikationer

Det är endast ca 6 minuters promenadavstånd till Uppsala Resecentrum. Stads- och regionalbussar trafikerar Kungsgatan.

Övrig information

Övrigt

Det finns ingen kölista till lokaler. Uppsalahem förbehåller sig fri prövningsrätt på intressenter och väljer den verksamhet som är bäst lämpad för respektive lokal.

Sökhjälp