Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 25, Innterstaden

uppsala

Centralt belägen kontorslokal på rymliga 196 kvm mitt på Kungsgatan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyran fastställs i samråd med hyresvärden.

Storlek: 196 m²

Tillträde: Omgående/ enl. ök

Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till detta rymliga citykontor med en yta om 196 kvm med närhet till både citykärnan och Uppsala resecentrum. I kvarteret Toven finns nu chansen att bedriva din verksamhet intill Linnéträdgården, mitt i centrala Uppsala. Lokalen har vitmålade väggar med gott om ljusinsläpp. I hallen finns generöst om plats för avhängning av ytterkläder. Första rummet du stiger in i passar utmärkt som kundyta där anslutande kundtoalett finns. Fortsätt framåt och skåda det luftiga rummet med öppen planlösning som kan anpassas just efter era behov. I korridorsdelen finns fem separata kontorsrum med fönster i dem alla. Kontoret längst ner i korridoren som ansluter till köket kan även användas som personalrum/matsal. Köket är utrusat med diskmaskin, kylskåp, 2 kokplattor samt gott om skåpsförvaring. Det finns även ett pentry samt ytterligare en toalett i anslutning till hallen. Lokalen är utrustad med fiber via Open Universe http://www.openuniverse.se/. Miljöstuga finns att tillgå i området.

Utförande

Byggår: 1982

Våningsplan: 3

Övrigt

Övrigt: Det finns ingen kölista till lokaler. Uppsalahem förbehåller sig fri prövningsrätt på intressenter och väljer den verksamhet som är bäst lämpad för respektive lokal.

Övrigt

Hiss: Ja

Lokalen kan nås via: Trapp i trapphus och hiss

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 196

Ekonomi

Hyra: Hyran fastställs i samråd med hyresvärden.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage: Finns närliggande parkeringshus, gatuparkering samt parkeringsyta vid Österplan.

Närservice: Lokalen är belägen nära Dragarbrunns torg i Uppsala centrum. Omedelbar närhet till all service som city har att erbjuda i form av restauranger, caféer, butiker, gallerior etc

Kommunikationer: Det är endast ca 6 minuters promenadavstånd till Uppsala Resecentrum. Stads- och regionalbussar trafikerar Kungsgatan.

Sökhjälp