Skriv ut

Skapa PDF

Upplagsvägen 10A, Årstaberg

stockholm

Möjlighet att hyra kontor i ett av södra Stockholms bästa kommunikationslägen mellan E4:an och södra länken och brevid Årstabergs pendeltågsstaion.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

170 m²

Karta

Information

Beskrivning

Möjlighet att hyra kontor i ett av södra Stockholms bästa kommunikationslägen. Med ett stenkast till pendeltåget i Årstaberg och påfarten till E4:an runt husknuten tar ni er snabbt hit med såväl bil som kollektivt. Här finns 170 kvm kontor + 10 kvm förråd ledigt att hyra för ert företag. Parkeringar finns på fastigheten. Tillgång till fiber.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

6

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 170

Omgivning

Omgivning/natur

Årstaberg har ett utmärkt läge mellan Liljeholmen och Västberga industriområde. Härifrån når man central stockholm på 10-15 min med bil.

Närservice

I närområdet vid Årstabergs pendeltågsstation finns restauranger samt. Med tio minuters promenad når man både liljeholmskajen och Liljeholmens galleria med ett stort utbud av affärer, restauranger och service.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i direkt anslutning till E4/E20 och Södra länken. Mycket goda allmänna kommunikationer i närområdet. Pendeltåg, tvärbana och bussar avgår från Årstabergs pendeltågsstation som ligger ett par minuter promenad från fastigheten.

Sökhjälp