Mårtensgatan 12

Gislaved , Gislaved
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 288 m²

Hyra

700 kr/m²/år (fr.) 700 kr /m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Välkänd fastighet mitt i centrala Gislaved, centralt belägen mittemot bussterminalen och bredvid ICA kvantum.

Välkommen till Nordenhuset. Den här välkända och anrika fastigheten mitt i centrala Gislaved, har sitt ursprung från början av 1900-talet. Fastigheten är centralt belägen mittemot bussterminalen och bredvid ICA kvantum med ett konstant flöde av både lokala invånare och resenärer.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 267 700
Kontor 814 700
Industri & verkstad 2 207 700

Ytbeskrivning

BUTIK: Butiken om ca 267 kvm är belägen på gatuplan med entrén mittemot bussterminalen i den nordöstra delen av fastigheten. Här finns även praktiskt entresol och gott om lagerförvaring med lastkaj på baksidan av fastigheten. VINDSVÅNINGEN/ BUTIK / KONTOR : Vindsvåningen är en exklusivt inredd takvåning som är belägen ovanpå den anrika moderfastigheten. Ytan är ca 413 kvm och våningen har gott om ljusinsläpp från takkuporna i alla vädersträck. Här finns en gedigen köksö, kontor och WC. Man tar sig till/från våningen via hiss eller trappor. HALL 1: Denna fantastiska industribyggnad om ca 1234 kvm är byggd i helt i tegel har ca 12 meter i takhöjd. Hallen har gott om ljusinsläpp från stora spröjsade stallfönster runt hela västra, södra och östra fasaden. Hallen har en väl tilltagen lastport som löper mot östra sidan. Hallen är utrustad med tillgång till kök, matsal WC och omklädningsrum. HALL 2: Är belägen i nordvästra delen av fastigheten mellan hall 1 och hall 3, här kan man ansluta mot de övriga lokalerna i dagsläget. Hall 2 är ca 628 kvm och är utrustad med tillgång till kök, matsal WC och omklädningsrum. HALL 3: Med separat entré mot östra sidan möjliggör Hall 3 fristående eller hopkopplad verksamhet till de övriga hallarna. Med goda ljusinsläpp och karakteristiska drag från den äldre industrin kan Hall 3 omformas efter behov. ca 345 kvm

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

700

Hyresinformation:

(fr.) 700 kr /m²/år

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tingslätt 13

Byggår:

1915

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsmöjligheter.

Närservice:

Fastigheten är centralt belägen mittemot bussterminalen och bredvid ICA kvantum med ett konstant flöde av både lokala invånare och resenärer.

Kommunikationer

Bussterminal.
Mårtensgatan 12