Sankt Eriksgatan 63B

Kungsholmen , Stockholm
PDF Spara Dela
PDF
Spara
Dela
Yta

160 m²

Hyra

4800/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Vacker hörnlokal för dig som söker nåt unik!

Denna fina och unika lokal som har en väl tilltagen takhöjd och ett vackert stavparkettgolv består dels av ett större ljust hörnrum med plats för 10-12 arbetsplatser, ett konferensrum, två inglasade samtalsrum samt ett projektrum. Pentry, förråd samt två wc varav en med dusch. Utöver detta finns en inbjudande social loungeyuta med en liten balkong ut mot en lugn innergård.

Ytor

  • Total yta:

    160 m2

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Utgångshyra kr/m2/år:

4800

I hyran ingår:

Värme

Hyresinformation:

Utgångshyra inkluderar värme. Fastighetsskatt fn. 262,-/m2 samt moms tillkommer.

Utförande

Byggår:

1907

Våningsplan:

7

Planlösning:

En mycket fin och ljus lokal med vackert stavparkettgolv och fönster ut mot Sankt Eriksbron och Karlsbergskanalen. Denna lokal har en stor öppen yta med plats för 6-8 arbetsplatser, ett konferensrum, pentry och d/wc. På detta våningsplan finns det i mitten av den öppna ytan en mindre avgränsande vägg med en dörr till en liten balkong (framgår ej av planritningen). Högre upp i fastigheten finns det en liknande lokal där den öppna ytan är intakt.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen i vackra Sankt Erikspalatset med utsikt över Karlbergskanalen.

Närservice:

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, pubar, gym, banker och endast två kvarter bort finns Västermalmsgallerian med ett 50-tal butiker, restauranger och caféer.

Kommunikationer

Fastigheten har ett mycket bra kommunikativt läge med kort gångavstånd till både Fridhemsplan- och S:t Eriksplans tunnelbanestationer, Odenplans pendeltågstation samt till hållplatser för 1, 3 och 4:ans bussar.
Sankt Eriksgatan 63B