Registrera dig som sökande

Att registrera sig som sökande är självklart kostnadsfritt och innebär en massa fördelar, bland annat de som nämns nedan. Välkommen till Objektvision!

Fördelar med din registrering

Spara en sökning

Ofta söker man samma typ, yta och kommun, så varför ange sina sökkriterier om och om igen? Spara din sökning så att du lätt hittar tillbaka till den!

Lägga till en bevakning

Med en bevakning minskar du risken att missa ett intressant objekt. Du får nya objekt som passar dina kriterier direkt till din e-post.

Spara annons som favorit

Vill du spara ett specifikt objekt för att lätt hitta tillbaka till det? Inga problem Spara som favorit betyder att du lätt kan hitta ditt objekt igen utan att behöva göra om sökningen och leta upp annonsen.

Vill du bli annonsör?

Skapa ett annonsörskonto här!

Registrering för sökande

*Samtycke

Information om vår hantering av Dina personuppgifter på objektvision.se (”Marknadsplatsen”).

Denna information är viktig för Dig som vill lämna Dina personuppgifter till oss. Objektvision AB respekterar hur Du vill att personuppgifterna skall behandlas. Vi uppmanar Dig att noggrant läsa igenom detta integritetsmeddelande. För att kunna lägga in personuppgifter i vårt kund- och användarsystem för Marknadsplatsen måste Du lämna Ditt samtycke till att Dina personuppgifter behandlas av oss. Genom att läsa igenom detta integritetsmeddelande och därefter aktivt lämna Dina personuppgifter samtycker Du till att Objektvision AB lagrar och hanterar uppgifterna. För undvikande av missförstånd vill vi poängtera att Dina personuppgifter inte kommer att göras allmänt tillgängliga eller användas för annat ändamål än för Objektvision AB:s hantering av kund- och användaruppgifter.

Alla personuppgifter Du lämnar hanteras enligt personuppgiftslagen (1998:204), som skyddar Din personliga integritet.

Personuppgiftsansvarig
Objektvision AB, 556543-3447, med säte i Stockholm
Larmgatan 14, 392 32 Kalmar
0480-47 75 60
kundservice@objektvision.se

Jag vill gärna ta del av nyheter och information
Jag har läst och lämnar mitt samtycke (*)

Sökhjälp