Om objektvision

Objektvision.se är en heltäckande och oberoende marknadsplats som sammanför företag som söker respektive erbjuder lediga lokaler och kommersiella fastigheter i Sverige.

För dig som söker

Objektvision.se har sedan 1998 erbjudit tjänster som underlättar för företag som söker lediga lokaler, fastigheter, företag och mark att snabbt och enkelt hitta rätt objekt. Marknadsplatsen innehåller just nu över 13 000 annonser från fler än 1 500 olika fastighetsägare, förvaltare och förmedlare. Objektvision.se hyr inte ut eller säljer objekt, utan är länken mellan företag som söker och företag som erbjuder lediga lokaler och kommersiella fastigheter.

För dig som har ett objekt att hyra ut eller till salu

Objektvision.se är Sveriges största marknadsplats på internet för att hyra ut lediga lokaler och sälja fastigheter. Enligt den officiella mätplatsen för svenska sajter, KIA-index, har objektvision.se ca 40 000 unika besökare per vecka. Här kan du på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt exponera ditt utbud av lokaler, fastigheter, företag och mark. Läs mer om att bli annonsör.

Objektvision AB

Kalmar

Larmgatan 14, 1 tr
392 32 Kalmar
Vx: +46 (0)480 47 75 60

Stockholm

Besöksadress: Fleminggatan 7, 112 26 Stockholm
Postadress: 106 12 Stockholm

Objektvision.se är Sveriges största marknadsplats på internet för lediga lokaler och kommersiella fastigheter. Företaget ägs av den finska mediakoncernen Alma Media. Objektvision.se har även utvecklat och förvaltar den finska motsvarigheten Toimitilat Kauppalehti.

Sökhjälp