Cylindervägen 18

Nacka Strand , Nacka Strand
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

38 - 77 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ö.k.

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Nacka Strand nya Club Office - en flexibel och populär kontorslösning!

Club Office är ett företagshotell i det lilla formatet. Här har du din egen lokal mellan 38-76 kvm där ni kan sitta flera personer. Du står för din egen utrustning men har tillgång till en gemensam representativ lounge och ett antal mötesrum.

Till skillnad från traditionellt kontorshotell har du på Club Office din egen låsbara lokal som du disponerar fritt. Du möblerar den själv och står för alla kontorsutrustning. Givetvis finns där alla uttag du behöver för el och bredbandsuppkoppling. Vi står för larm, låsning och du har även tillgång till en digital reception. Dessutom är det flexibelt, du behöver inte skriva kontrakt på flera år. Det gör att du är redo om en annan lokal blir ledig i Nacka Strand

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 38 77

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Gym
Kök/pentry
Mötesrum
Serverrum
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ö.k.

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sicklaön 13:78

Byggår:

1997

Renoveringsår:

2014

Våningsplan:

5 av 9

Planlösning:

Möblera hur ni önskar i dessa stora luftiga kontorsrum i ett nytt lyxigt koncept där kök och konferensrum är gemensamt med era grannar.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk till- och från luft

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Nacka strand är en mötesplats i ordets rätta bemärkelse. Här möts gammalt och nytt – vackra industrilokaler från slutet av 1800-talet och moderna kontorsfastigheter. Här möts små start-ups och större etablerade aktörer. Här möts hav och land. Och här möts människor på jobbet och på fritiden. Från att ha varit en stadsdel byggd för storbolag är Nacka strand mitt under omvandling till ett område för entreprenörer och boende. I Nacka strand finns Stockholm Fashion District, ett kreativt, levande och innovativt distrikt för den svenska modeindustrin. För den som vill njuta av omgivningarna och det vattennära läget kan man via strandpromenaden ta sig hela vägen in till Henriksdal och Södermalm.

Företag i närheten:

Engelska skolan, Dustin, Comhem, Alteco, HL Display, Rebtel Network, Nacka Polisen, Skohuset, NackaStrandsmässan, mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I Nacka strand finns 2500 parkeringsplatser (2000 i garage) och flera laddningsstolpar för elbilar. Platser hyrs månadsvis, besökare betalar via app.

Närservice:

Förutom gott om restauranger, gym (SATS & Boost), blombutik, kiosk, tandläkare, vårdcentral, kemtvätt och annan närservice finns här faciliteter utöver det vanliga med Nacka StrandsMäsan, Tornvillan, Hotel J och Njuta SPA.

Kommunikationer

Från city tar man båten via SL:s linje 30 från Nybroplan. Direktbussen från Stockholms Central tar annars ca 17 minuter. Övriga bussar till Nacka Strand har hög turtäthet och flera olika alternativ finns. Ett urval Busslinjer som trafikerar området är 443 & 443C från Slussen, ca 10 minuters resväg. Buss 840 mellan Handen och Nacka , via Tyresö och Älta. Buss 71 mellan Norrmalmstorg och Nacka Strand, via Hammarby sjöstad. SL:s båtbuss trafikerar även mellan Nacka Strand - Ropsten.
Cylindervägen 18