Väderkvarnsgatan 26

Centrum , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

170 m²

Hyra

Kontakta Uppsalahem för information om hyra

Tillträde

Tillträde enligt ö.k.

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Ta chansen att  öppna er verksamhet i nyrenoverad lokal i markplan. Stora fönsterpartier mot det myllrande gatulivet vid Vaksalatorg.

Ta chansen att  öppna er verksamhet i nyrenoverad lokal i markplan. Stora fönsterpartier mot det myllrande gatulivet vid Vaksalatorg.

Är du en etablerad aktör som söker ett nytt spännande läge, eller vill du starta ett nytt koncept på Uppsalamarknaden? Då tror vi att detta är läget för dig!

Kontor/Butik om 170,4 kvm. Lokalen är belägen i hörnet Väderkvarnsgatan/Vaksalagatan. Ett coolt attribut i lokalen är att dörren till det gamla bankvalvet lämnas orört i ombyggnationen.

Lokalen har indragen fiberlösning samt komfortkyla. Lokalen får hantera varuintag längs Vaksalagatan. Ventilation, luftflöde 375 l/s. 

Lokalen granne med tre nya restauranger där en redan öppnat och resterande två öppnar senare under 2023. 

Övrig information

Övrigt:

Uppsalahem ställer krav på säkerhet i form av 6 månaders deposition från hyresgästen vid förhyrning av lokaler. För energideklaration, se sidan https://www.boverket.se/sv/energideklaration/sok-energideklaration/.

Ytor

  • Total yta:

    170 m2

Ytbeskrivning

Du som hyresgäst har möjlighet att själv välja material, då lokalen byggs upp från grunden!

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enligt ö.k.

I hyran ingår:

Värme, skatt

Hyresinformation:

Kontakta Uppsalahem för information om hyra

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fålhagen 5:4

Byggår:

1970

Renoveringsår:

2019

Våningsplan:

1

Planlösning:

Hela huset genomgår en stor renovering och lokalens planlösning anpassas i den mån det är möjligt efter hyresgästen önskemål samt utifrån byggnadens fasta schakt och installationer. Se lokalritning längst ner under Dokument.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Lokalen nås via entré i markplan från Väderkvarnsgatan. Varuintag sker via Vaksalagatan.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ja. Finns i intilliggande parkeringsgarage som Kvarnengaraget och Centralgaraget samt gatuparkering längs omkringliggande gator.

Närservice:

Lokalen är belägen alldeles vid Vaksala torg och serviceutbudet i närheten är stort. I direkt närhet ligger Kvarnengallerian och UKK och med 5 minuters gångavstånd nås Uppsala Resecentrum och Stora torget.

Skyltläge:

Bra skyltläge mot Väderkvarnsgatan och Vaksala torg.

Kommunikationer

Kommunikationerna är mycket goda med hållplatser för både stads- och regionbuss vid Vaksala torg. All tågtrafik ( SJ, pendeltåg, Upptåget m.m) trafikerar Uppsala resecentrum som ligger en kort promenad härifrån.
Väderkvarnsgatan 26