Kvarngatan 2

Falkenbergs hamn , Falkenberg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 m²

Hyra

Kontorslokalen kommer genomgå en underhållsrenovering och iordningställas efter era behov. Välkommna att höra av er för visning!

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Var med och etablera kontorsverksamhet hos oss i anrika Lantmännenbyggnaden på bästa läge med möjlighet att påverka ytorna efter verksamhetens behov!

Vi har nöjet att iordningställa ca 500 kvm för kontorsverksamhet i Falkenbergshamnen i nära anslutning till centrum, kollektivtrafik och för förbindelser till och från med fordon. Välkomna till möjligheten att få kontorslokaler i en kreativ miljö vid Ätrans strand. Lunchrestaurang finns i huset samt goda parkeringsmöjligheter som i dagsläget är avgiftsfria.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten genomgår en spännande Fastighetsutveckling där vi i snart framtid vill kunna erbjuda mer service för modern företagsamhet!

Ytor

  • Total yta:

    500 m2

Ytbeskrivning

Ytorna skall genomgå ett underhåll där ytskikten, el, pentry och toaletter skall totalrenoveras. Detta skapar möjligheten att kunna få lokalen utformad efter verksamhetens behov. Vi kommer smakfullt renovera det i neutrala färger och tidlösa material.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Restaurang
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontorslokalen kommer genomgå en underhållsrenovering och iordningställas efter era behov. Välkommna att höra av er för visning!

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sjövisaren 7

Byggår:

1882

Renoveringsår:

2023

Våningsplan:

2 av 4

Planlösning:

Finns möjlighet att vara med och utforma en planlösning för er verksamhet! Lokalen är genomgående i tre väderstreck och med möjlighet att forma såväl öppna som indelade kontorsmiljöer.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Nåbar via Hallandstrafiken och med fordon samt med gång och cykel.

Ventilation:

FTX

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Vacker omgivning med Ätran som din närmaste granne!

Företag i närheten:

Hamnkrogen i Falkenberg, Falkenbergs näringslivskontor och ett kontorshotell med 20-tal olika mindre verksamheter. I närområdet finns även närhet till en välsorterad Coopbutik.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter som är avgiftsfria i dagsläget och med möjlighet till elbilsladdning mot betalning.

Närservice:

Restaurang och matbutik finns i närområdet och med 10 minuters promenad når man innerstaden.

Skyltläge:

Vid fastighetens entré finns en digital skylt för hänvisning till verksamheterna i byggnaden.

Kommunikationer

Goda möjligheter för kommunikation med buss som även tar en ut till Falkenbergs tågstation. Linjerna 14 och 84 går i nära anslutning till fastigheten.
Kvarngatan 2

Om Lantmännen Fastigheter AB

Lantmännen Fastigheter AB ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 20 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna motsvarar en sammanlagd lokalyta på cirka 1 300 000 kvm. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Drygt hälften av lokalerna hyrs ut internt till koncernen och övriga till externa hyresgäster. Vi bygger, utvecklar och förvaltar lokaler där det är insidan som räknas. Och där din verksamhet kan växa och frodas.

Lantmännen Fastigheter AB

.

www.lantmannenfastigheter.se

Fler annonser från Lantmännen Fastigheter AB