Knivsta
| Knivsta

Favorit Dela

Rubanksgatan 9

Välkommen till Kontorshotellet Rubanksgatan 9. Här finns trevliga kontorsrum i storlek om 15-26 kvm i direkt anslutning till E-4.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  15 - 26 m²

 • Hyra:
Kontorsrummen har en härlig atmosfär och är anpassat för dig som söker en kostnadseffektiv kontorslösning med hög servicenivå. Här hyr du ett eget låsbart rum med 1-5 arbetsplatser och delar konferensrum, pentry, foaje och toaletter med det andra hyresgästerna på kontorshotellet. - Small (15 kvm) - 3490 kr per månad exkl. moms. - Medium 20 kvm) - 4 490 kr per månad exkl. moms. - Large (24-26 kvm) - 5 490 kr per månad exkl. moms.
 • Total yta

  26 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 15 26

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gredelby 24:1

Våningsplan:

2


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Ar Knivsta Företagspark är kommunens viktigaste arbetsområde. Området är i stark tillväxt. Det unika läget i Arlandaregionen, de extremt goda kommunikationerna och de attraktiva omgivningarna innebär stora fördelar för en mångfald av företag. I området finns redan ett 50-tal företag etablerade. Här finns också ett högklassigt konferenshotell och en bensinstation med servicebutik.

Närservice:

Lokalen ligger ca 200 m från Nova Park som är ett konferansområde. Där finns det hotell och spa anläggning. Det finns även en uppskattad restaurang där. Här ligger en av de mest välbesökta Statoil mackar i området. Det finns även bygghandel i området.

Kommunikationer:

Företagsparken AR ligger intill motorvägen E4 mellan Stockholm och Uppsala. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

FT

Uthyrare

Felix Thorell

Felix.thorell@fastpartner.se

08-5 VISA NR 08-562 517 51

0704 VISA NR 0704529059

Marknadsförs av Fastpartner AB
Box 55625, Sturegatan 38
10214 STOCKHOLM
fastpartner.se
Rubanksgatan 9

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fler annonser från denna annonsör