Skriv ut

Skapa PDF

Rubanksgatan 9, Knivsta

knivsta

Välkommen till Kontorshotellet Rubanksgatan 9. Här finns trevliga kontorsrum i storlek om 15-26 kvm i direkt anslutning till E-4.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 15 - 26 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontorsrummen har en härlig atmosfär och är anpassat för dig som söker en kostnadseffektiv kontorslösning med hög servicenivå. Här hyr du ett eget låsbart rum med 1-5 arbetsplatser och delar konferensrum, pentry, foaje och toaletter med det andra hyresgästerna på kontorshotellet.

Utförande

Våningsplan

2

Antal rum

1

Planlösning

Del i kontorsgemenskap, rum om ca 26 kvm. Gemensamt finns konferensrum, pentry, toalett.

Teknisk information

Takhöjd

3,3 m

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 15 26

Omgivning

Omgivning/natur

Ar Knivsta Företagspark är kommunens viktigaste arbetsområde. Området är i stark tillväxt. Det unika läget i Arlandaregionen, de extremt goda kommunikationerna och de attraktiva omgivningarna innebär stora fördelar för en mångfald av företag. I området finns redan ett 50-tal företag etablerade. Här finns också ett högklassigt konferenshotell och en bensinstation med servicebutik.

Närservice

Lokalen ligger ca 200 m från Nova Park som är ett konferansområde. Där finns det hotell och spa anläggning. Det finns även en uppskattad restaurang där. Här ligger en av de mest välbesökta Statoil mackar i området. Det finns även bygghandel i området.

Kommunikationer

Företagsparken AR ligger intill motorvägen E4 mellan Stockholm och Uppsala. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär.

Rubanksgatan 9
Sökhjälp