Solna strand | Solna

Favorit Dela

Röntgenvägen 2

Mycket modern och rymlig lokal med flexibla ytor i attraktivt område. Lokalen ligger högst upp i fastigheten och har en härlig utsikt.

  • Total yta

    924 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stenhöga 1

Byggår:

1972

Renoveringsår:

1988

Våningsplan:

5 av 5

Planlösning:

Mycket trevlig och ljus kontorslokal med härlig utsikt. Flexibel lokal som kan anpassas till öppen eller blandad planlösning, allt i en modern och stilren utformning. Både konferensanläggning och lunchrestaurang finns i fastigheten.


Omgivning

Omgivning/natur:

I detta lättillgängliga och spännande område, mitt emellan Solna och Sundbyberg, ligger Stora Blå, en fastighet med höga tekniska förutsättningar.

Närservice:

Utöver den mycket uppskattade lunchrestaurangen S som ligger i fastigheten finns även det nyöppnade hotellet, Grow hotell med 176 rum och den mycket inbjudande och tilltalande restaurangen Norobata i regi av Aveqiagruppen. Solna strand erbjuder också ett rikt och varierat lunchutbud i närområdet. Övrig service och handel finns i Sundbybergs och Solna Centrum som ligger på behörigt avstånd.

Kommunikationer:

Till Solna strands tunnelbanestation tar det några få minuter att promenera och till Sundbybergs station, där pendeltåg, tunnelbana och mälarbanan avgår, tar det inte mer än sju minuter till fots. I området trafikerar dessutom ett flertal busslinjer samt flygbussar. För den som föredrar att köra bil är tillgängligheten också mycket bra med närhet till Huvudstaleden, Frösundaleden, E4 och E18. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafikerar sträckan: Södra Riddarholmshamnen – Klara Mälarstrand – Lilla Essingen (Luxparken) – Gröndal – Alviks strand – Hornsberg – Solna strand, och är gratis för våra hyresgäster.


Övrig information

Övrigt:

Fantastisk lokal högst upp i fastigheten med egen terrass om ca 400 kvm! Här finns alla möjligheter till att skapa en helt unik lokal i bästa kommunikationsläget utanför city. Takhöjd ca 3 meter.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anneli Aspe

Anneli Aspe

anneli.aspe@humlegarden.se

0739 VISA NR 0739-16 10 80

Marknadsförs av Humlegården Fastigheter AB
humlegarden.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Röntgenvägen 2