Skriv ut

Skapa PDF

Åldermansvägen 19-21, Hagalund

solna

Kontorslokal i strategiskt läge mellan Hagastaden och Solna. Endast korttidskontrakt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 501 m²
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1948

Planlösning

Blandad planlösning där öppna ytor samsas med rumslösningar. Det finns goda möjlighet att skapa en trevlig och välkomnande entré med anslutande konferensrum. Max 2-årsavtal utan besittningsskydd skrivs. Hyra inklusive fastighetsskatt och tillägg 1 050 kr/kvm/år. Befintligt skick.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 501

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är strategiskt belägen i Hagalund mellan Hagastaden och Solna.

Närservice

Det finns ett bra utbud på lunchrestauranger i området, bland annat en i fastigheten. Även en wok-/dumplingskiosk finns som sommartid har en trevlig uteservering. Övrigt serviceutbud finner man i Solna centrum.

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Solna centrum och Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Länkar

Sökhjälp