Skriv ut

Skapa PDF

Industrivägen 10a, Hagalund

solna

Fin lokal i trevligt företagsområde nära Stockholms city.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 301 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1946

Våningsplan

4

Planlösning

Flexibel planlösning med rum i olika storlekar. Möjligt att skapa öppnare landskap för den som önskar. Hiss in i lokalen och mycket trevlig utsikt över Hagalund. Endast 2-års avtal utan besittningsskydd skrivs. Hyra inkl. fastighetsskatt och tillägg 1 050 kr/kvm/år. Befintligt skick.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 301

Omgivning

Omgivning/natur

Charmigt område nära Stockholm city. Strategiskt läge mellan Norrtull och Solna.

Närservice

I området finns restauranger, kafé och bageri. Även en wok-/dumplingkiosk finns som sommartid har en trevlig uteservering. Nära till Solna Centrum med all övrig tänkbar service.

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Solna centrum och Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Övrig information

Övrigt

Karolinska Institutet utvecklar Life Science Park.

Länkar

Industrivägen 10a
Sökhjälp