Ursvik
| Sundbyberg

Favorit Dela

Ursviksvägen 127

Tillfälle!!! Hyra endast 1000 kr/kvm/år + driftkostnader.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Snarast

 • Storlek:

  406 m²

 • Hyra:
Ursvik, den nya starkt växande stadsdelen i Sundbyberg! Mestadels öppen planlösning med några kontor/samtalsrum/förråd. Lokalen uthyres med avstående av besittningsskydd. Hyreslängd upp tillca 3 år eventuellt längre. Tvärbanan beräknas vara klar till 2022 med 2st hållplatser i Ursvik.
 • Total yta

  406 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Päronet 2

Våningsplan:

2

Antal rum:

7, anpassningsbart


Teknisk information

Takhöjd:

2,7 m

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Grahamsvägen, ny väg i området som går rakt uppför backen, mellan de nybyggda husen, sedan höger in första på Milstensvägen Stort hus vid korsningen Norpe/Senab.

Kommunikationer:

Buss 504.

Vägbeskrivning:

Idag finns buss 504 till Ursvik som går till Hallonbergen (T-bana) och Sundbybergs station. Busslinjen dras successivt in genom området allteftersom nordvästra delen blir färdigställd. På E18 vid hållplats ”Ursvik” stannar busslinjerna 540, som går till Bergshamra och Universitetet samt till Tensta, och 157 som går till Lunda och Spånga station samt Danderyds sjukhus. • Ursvik har direkt anslutning till E18, Ulvsundaleden och Kymlingelänken. • Tvärbanan från Alvik via Rissne och till Kista är planerad till år 2022.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Magnus Jenninger

Uthyrare

Magnus Jenninger

magnus.jenninger@fastpartner.se

08-5 VISA NR 08-56251705

070- VISA NR 070-007 93 22

Marknadsförs av Fastpartner AB
Box 55625, Sturegatan 38
10214 STOCKHOLM
fastpartner.se
Ursviksvägen 127

Om Fastpartner AB

FastPartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till FastPartner!

Fler annonser från denna annonsör