Fagerstagatan 18 B

Lunda , Spånga
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 443 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Trevligt kontor i Spånga även passande för vuxenutbildning! Gott om Restauranger och P-platser. 20 minuter till stan och nära till bussar/tåg.

Kontor Lunda- Business Fräscht kontor som även kan passa för utbildngsverksamhet. Gott om Restauranger och P-platser. 20 minuter till stan och nära till bussar/tåg.

Ytor

  • Total yta:

    1443 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Rånäs 1

Byggår:

1990

Våningsplan:

2

Antal rum:

1

Planlösning:

Blandad planlösning med öppet kontor/kontorsrum, mötesrum, utbildningssal.

Teknisk information

Takhöjd:

2,7 m

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Centralt i Lunda Företagsområde.

Närservice:

Restauranger, Café, gym och företagshälsovård i fastigheten.

Vägbeskrivning:

Tunnelbana: 10 minuters promenad till Hjulsta T-banestation via gångbro. Pendeltåg: 15 minuters promenad till Spånga station, därifrån 14 min restid till City. Buss: 157 Lunda via Spånga Station till Danderyds Sjukhus, 517 Spånga Station via Lunda till Kista C.

Kommunikationer

Buss 157, 517 och 550.
Fagerstagatan 18 B

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastpartner AB

Box 55625, Sturegatan 38

10214 STOCKHOLM

www.fastpartner.se

Fler från Fastpartner AB