Skriv ut

Skapa PDF

Hyllie Stationstorg 31, The Point

malmö

Välkommen att hyra flexibla kontorslokaler mellan 150-20 500 kvm i The Point. Flaggskeppet, landmärket eller pricken över i:et.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 140 - 20 140 m²
Tillträde: Tillträde Q4 2019
Karta

Information

Beskrivning

Med sina 110 meter och 29 våningar blir The Point det nya landmärket i regionen. Höjden profilerar huset och de företag som väljer att flytta in. Men det är inte bara på höjden vi siktar högt med The Point. Vi vill även ha högt i tak och bygger med en invändig takhöjd på 3 meter. Vi bygger ett hus med premium som lägsta nivå i allt från arkitektur, byggmaterial och inredningsdetaljer. Vi arbetar hållbart i hela byggprocessen och strävar mot ”miljöbyggnad guld”. Vi vill både dig, ditt företag och framtidens bästa. Se filmen om The Point på www.thepoint.se/film.

Utförande

Byggår

2019

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

I The Point erbjuder vi skräddarsydda lokaler med yteffektiva planlösningar i en av de mest moderna byggnaderna i Malmö.

Teknisk information

Takhöjd

3 m

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Med kontor i The Point har du hela världen precis utanför dörren. På 11 minuter tar du dig med tåg till Copenhagen International Airport, Kastrup. Du når Malmös viktigaste ringvägar på någon minut och läget intill Citytunneln är utmärkt.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 150 20 000
Butik 140 140

Omgivning

Omgivning/natur

I Hyllie planeras parker och grönområden för att ge området en perfekt blandning av natur och modern arkitektur

Företag i närheten

Emporia, Malmö Arena, Malmömässan, Quality Hotel View

Parkeringsmöjligheter/garage

Det är gott om parkeringar under och intill Point Hyllie. Här finns ett underjordiskt garage och ett parkeringshus. Sammanlagt ca 6 000 parkeringsplatser i närområdet

Närservice

Granne med The Point ligger Malmö arena bara 20 meter från fasaden. I december 2010 öppnade Citytunneln, där tågen tar dig till Kastrup på 11 minuter. Dessutom finns ett av Sveriges största shoppingcenter, Emporia, bostäder för ca 9000 och minst lika många arbetsplatser i närområdet.

Kommunikationer

30 meter från fasaden ligger Citytunneln. Detta ger ett unikt kommunikativt läge med några minuter in till Malmö C och Kastrup eller Köpenhamn. Vägnätet i området är väl utbyggt med fungerande kollektivtrafik. Med bil tar det bara några minuter att nå de stora motortrafiklederna Inre och Yttre Ringvägen

Skyltläge

Med beräknade cirka 20 000 på/avstigande per dygn från Citytunnelns station Hyllie, finns möjligheter för maximal exponering och ett unikt, brett kundunderlag

Vägbeskrivning

30 meter från Hyllie station

Övrig information

Övrigt

The Point har en unik, spännande arkitektur. Butiker och restauranger ska blandas med attraktiva kontorskoncept.

Länkar

Hyllie Stationstorg 31
Sökhjälp