Typ Kontor

Kommun, område Malmö, Point Hyllie

Area 200 m² - 20 000 m²

Tillträde Tillträde under 2016

Kontakta annonsören

Ring Lars Bengtsson på telefon: 040167770 Eller mejla din fråga

Kontaktuppgifter

Annehem Bygg och Projekt AB
260 92 Förslöv
Lars Bengtsson

Tel: 040167770

Hyllie Stationstorg, Point Hyllie

Ta chansen och bli en del av framtidens Malmö - yteffektiva, flexibla lokaler med en "egen" Citytunnelnedgång tio meter från fasaden.

Utförande

Byggår:2016
Antal rum:Anpassningsbart
Planlösning:I Point Hyllie erbjuder vi skräddarsydda lokaler med yteffektiva planlösningar i en av de mest moderna byggnaderna i Malmö.
Parkering:Det är gott om parkeringar under och intill Point Hyllie. Här finns ett underjordiskt garage och ett parkeringshus. Sammanlagt ca 6 000 parkeringsplatser i närområdet.

Övrigt

Point Hyllie har en unik, spännande arkitektur. Butiker och restauranger ska blandas med attraktiva kontorskoncept och bostäder

Omgivning

Skyltläge:Med beräknade cirka 20 000 på/avstigande per dygn från Citytunnelns station Hyllie, finns möjligheter för maximal exponering och ett unikt, brett kundunderlag.
Närservice:Granne med Point Hyllie ligger Malmö arena bara 20 meter från fasaden. I december 2010 öppnar Citytunneln, där tågen tar dig till Kastrup på mindre än tio minuter. Dessutom byggs ett av Sveriges största shoppingcenter, bostäder för ca 7000 och minst lika många arbetsplatser i närområdet.
Kommunikationer:Tio meter från fasaden ligger Citytunneln som öppnar december 2010. Detta ger ett unikt kommunikativt läge med några minuter in till Malmö C och Kastrup eller Köpenhamn. Vägnätet i området är väl utbyggt med fungerande kolletivtrafik. Med bil tar det bara några minuter att nå de stora motortrafiklederna Inre och Yttre ringvägen.
Omgivning/Natur:I Hyllie planeras parker och grönområden för att ge området en perfekt blandning av natur och modern arkitektur.

Storlek

Total:20 000 m²
Kontorsarea:200 m² - 20 000 m²

Geografi

Adress:Hyllie Stationstorg
Område:Point Hyllie
Kommun:Malmö