Skriv ut

Skapa PDF

Drottninggatan 26, Centrum

karlshamn

Kontorshotellet Hoppet - hyr kontor i en unik kulturmiljö och historisk byggnad i centrala Karlshamn med nära till allt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: 2 670 kr/m²/år. Ett basutbud av kontorsservicetjänster ingår i hyran till ett pris av 580 kr/m2/år. Tilläggstjänter kontorsservice enligt separat prislista. Moms tillkommer på alla priser
Storlek: 9 - 26 m²
Karta

Information

Beskrivning

LEDIGA LOKALER JUST NU PÅ HOPPET Kontor på 27m2 Vån 3. 3 möblerade arbetsplatser á 9 m2 uthyres som ett helt kontorsrum eller som enskilda arbetsplatser i delat kontorsrum. Skärmväggar avgränsar arbetsplatserna. Kontor 26 m2 Vån 2 - 2 st rum med gemensam ingång. Idag möblerat som ett kontorsrum med en arbetsplats och ett konferensrum (genomgångsrum) med plats för 6 personer.

Utförande

Byggår

1750

Renoveringsår

2007

Våningsplan

3 av 3

Antal rum

12

Planlösning

Kontorshotell med gemensam entre´/reception och konferensrum på BV. Kontor i storlekarna 10-26 m2 lämpade för 1-3 kontorsarbetsplatser fördelade på 3 VÅN - hyr ett eller flera rum eller en arbetsplats i delat kontorsrum. Gemensamt fikarum med pentry på VÅN2. Kontorshotellet Hoppet erbjuder kontor i unik och anrik kulturmiljö. Stentrappa från 1750 i entrén och vägg- och takmålningar från 1761 samt kakelugn i konferensrum. Plankväggar, synliga takbjälkar, spegeldörrar samt parkettgolv i hela fastigheten. Läs mer om Kontorshotellet Hoppet på www.albertsberg.se och på www.kontorshotellethoppet.se.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 9 26

Ekonomi

Hyra

2 670 kr/m²/år. Ett basutbud av kontorsservicetjänster ingår i hyran till ett pris av 580 kr/m2/år. Tilläggstjänter kontorsservice enligt separat prislista. Moms tillkommer på alla priser

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Omgivning/natur

Kullerstensgata, nära centrum, hamnen och Näsviken/Vägga-området

Företag i närheten

Nära högskolan samt företag och affärer i centrum

Parkeringsmöjligheter/garage

P-plats på gården mot avgift, fri parkering på gatan, stor betal-P på 150 m avstånd

Närservice

Centralt läge med nära till allt

Skyltläge

Diskret gemensam skylt på fasad och på entré-plan

Dokument

Länkar

Sökhjälp