Lilla Torget 4

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

122 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med bra ljusinsläpp på Lilla Torget i Centrala Götebo

Välkommen till Lilla Torget som är en historisk plats i Göteborg. Detta kontor på 122 kvm är beläget i hjärtat av stan och nära många andra populära sevärdigheter. Kontoret har olika storlekar på arbetsrum, passande för allt ifrån en till flera personer. I övrigt finns gott om fönster som ger ett härligt ljusinsläpp i lokalen och även utsikt mot stora hamnkanalen. I lokalen finns två toaletter och en uteterrass man får nyttja. Kontoret ligger på våning 1.

Ytor

  • Total yta:

    122 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger mitt i centrum. I omgivningen finns ett rikt utbud av butiker, restauranger och caféer. Trots det centrala läget är det lugn och skön atmosfär.

Närservice:

I omgivningen finns ett rikt utbud av butiker, restauranger och caféer. Här finns alla servicefunktioner du kan tänkas behöva inom gångavstånd.

Kommunikationer

Kommunikationen härifrån är mycket bra! Det går bussar och spårvagnar precis utanför byggnaden åt alla håll.
Lilla Torget 4

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder