Nordstadstorget 6

CBD/ City , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 - 1 200 m²

Hyra

Tillträde

2024-01-01

Beskrivning

  • Kontor

En unik möjlighet att hyra en rymlig lokal på 1200 kvm total med intern trappa, elegant design och elastiskt hyresavtal tid.

Välkommen till en unik möjlighet att hyra en rymlig lokal på 1200 kvm total med intern trappa, elegant design och elastiskt hyresavtal tid. Blandad planlösning perfekt för dig som ser kontoret som mera den bara en arbetsplats. Ett läge med fantastiska kommunikationsmöjligheter och ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker i nära anslutning till kontoret. I dagsläget har lokalen en blandad planlösning med både mindre rum och öppna landskap.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 400 1 200

Ekonomi

Tillträde:

2024-01-01. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nordstaden 8:24

Byggår:

1974

Våningsplan:

7

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

Ett läge med fantastiska kommunikationsmöjligheter och ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker i nära anslutning till kontoret. I dagsläget har lokalen en blandad planlösning med både mindre rum och öppna landskap. .

Kommunikationer

I fastighetens källare erbjuds cykelparkering samt i Nordstans P-hus finns 2 600 platser med möjlighet för både korttids- och kontraktsparkering. Med bara några minuters gångavstånd till Centralstationen finns de flesta buss- och spårvagnslinjerna nära till hands, likaså flygbussar, tåg och taxistation.
Nordstadstorget 6

Om Colliers

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare. Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får professionell rådgivning för hela fastighetsmarknaden. Tack vare våra 18 000 kollegor på Colliers världen över har vi dessutom ett stort kontaktnät och en unik inblick i marknaden, även på global nivå.

Colliers

Norrlandsgatan 15

111 43 STOCKHOLM

www.colliers.com

Fler annonser från Colliers