Ringögatan 21

Ringön , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 000 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Lager- och produktionsfastighet med tillhörande kontor, tvätthall och uppställningsyta - Var med och utforma din nästa lokal!

Välkommen till Ringögatan 21!

Här har du som nästa hyresgäst möjlighet att vara med och anpassa ytor för din verksamhet. 

Fastigheten består idag av två delar, och kan hyras ut till en aktör i stort om totalt 3400 kvm med egen inhägnad uppställningsyta, alternativt delas upp för två hyresgäster. 

Den ena ytan om 2000 kvm med en tillhörande port om 3 x 3 meter har i den första delen en mindre tvätthall med oljeavskiljare. Inför denna yta når du lager- och produktionsytan om  1400 kvm med tillhörande entresolytor. Takhöjden i denna ligger på 3,2 - 4,7 meter. Via en egen entré från parkeringen/uppställningsytan, och i direkt anslutning till lagret har du tillgång till en kontorsyta om 170 kvm som är i behov av en renovering, som görs i samråd med nästa hyresgäst. 

Om du skulle behöva ytterligare yta för din verksamhet, och önska hyra hela fastigheten så finns det ytterligare 1400 lager och kontorsytor att hyra till på sikt. 

Fastigheten har även en uppställningsyta som kan göras större och öppnas upp för eventuella transporter för nästkommande hyresgäst (se bild för fastighetens gränsdragning). Denna är även inhägnad. 

Välkommen till oss för bokning av visning och ytterligare information! 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 170
Lager & logistik 1 400
Övrigt 430

Ytbeskrivning

Fastigheten består av två lager - och kontorsytor, den ena ytan har följande fördelning: Lager/produktion - 1400 kvm Kontor - 170 kvm Tvätthall, förråd och övrig yta - 430 kvm Sedan finns det ytterligare en del som är möjlig att hyra om 1400 kvm lager och kontor

Bekvämligheter

Besöksparkering
Biltvätt
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Serverrum
Skyltläge
Telefonbås
Verkstad
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Markport med mått om 3 x 3 meter

Omgivning

Omgivning/natur:

Ringön är ett känt industriområde i Göteborg, med flertalet kreativa aktörer i alla dess former.

Företag i närheten:

Renta Ringön, EB Kylservice i väst AB, Mattr Collective AB, Signet Sign System, Elis Textil Service AB, Ebn i Göteborg AB, ASKO AB STORKÖKSUTRUSTNING, Ramirent AB Göteborg, m.fl..

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns på fastigheten alldeles intill lokalen

Närservice:

I området finns det servicemöjligheter i olika former, så som bland annat restauranger, handel och padel.

Skyltläge:

Ja

Kommunikationer

Busslinjen 47 trafikerar området och den närmaste hållplatsen Bessemergatan är belägen alldeles intill fastigheten.
Ringögatan 21

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner