Katrinerovägen 1A

Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 300 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
I ett bra läge på Hisingen har du nu möjlighet att bli hyresgäst i Gårda Johans företagspark, en modern företagspark med lokaler i en livfull och grön miljö. Här uthyres ca 1418 kvm lokalyta och ca 1000 kvm uteyta. Lokalerna har tidigare använts som utbildningslokaler och passar även som men är inte begränsad till kontor. Ytan är fördelad på två plan och fastighetsägaren är öppen för att dela av lokalen. Intill fastigheten, på dess framsida, finns en parkeringsyta där man har tillgång till 15 p-platser. Gårdsytan på ca 1000 kvm ansluter till fastigheten och är placerad på baksidsan. Det finns ytterligare en hyresgäst i byggnaden men som har en separat entré. Lokalyta Plan 1 720 kvm Lokalyta plan 2 698 kvm Total Lokalyta 1418 kvm Gårdsyta 1000 kvm Parkeringar 15 st Fastighetskatt 2023 0 kr (Klassad hos skatteverket som samhällsbyggnad)

Ytor

  • Total yta:

    1300 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger på Katrinerovägen 1A, i Gårda Johans företagspark, i ett bra strategiskt läge med god synlighet för förbipasserande trafik på Tuvevägen. I närområdet finns flertalet väletablerade företag belägna, både längsmed Tuvevägen samt i Aröds industriområde. I området finner man även en variation av lunchrestauranger. Möjlighet att bli en del av en modern företagspark Som hyresgäst här har du förmånen att bli en del av Gårda Johans företagspark, en kommersiell blandstad där olika typer av företag trivs. Här hittar du allt från mindre industrier och verkstadsföretag till moderna kontor och mötesplatser, där fastighetsägaren alltid strävar efter att bemöta hyresgästers önskemål i utformning av lokal. En unik arbetsmiljö i en rogivande omgivning, bortom traditionella industriområden, där moderna arbetslokaler förenas med en mängd bekvämligheter och aktiviteter. Du erbjuds allt från hotell och konferens till spa, golf, padel, restauranger och sportclub med hotellet Sankt Jörgen Park Resort som områdets hjärta. Detta är mer än en arbetsplats, här har du möjligheter för att trivas både på och efter jobbet. Välkommen till Gårda Johan företagspark.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter med en busshållplats som ligger med gångavstånd från fastigheten, varifrån du kan ta buss 17 direkt till centralstationen. Via bil tar du dig enkelt till E6, E20 och E45.
Katrinerovägen 1A

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling

Wieselgrensplatsen 23

417 17 Göteborg

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling