E A Rosengrens gata 13

Högsbo/Sisjön , Västra Frölunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

208 m²

Hyra

1 100 kr/m²/år

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Kontor på våning 2 med separat lager i markplan

I Högsbo finns nu en mindre kontors- och lagerlokal som kan vara precis det ni letar efter! Med totalt 152 kvm kontor på våning 2 och 56 kvm lager på bottenplan får ni både en praktisk och flexibel arbetsmiljö. Kontoret är redan uppdelat i mindre kontorsrum men det är inga problem att ändra planlösningen efter era specifika behov om ni önskar det. Här finns pentryt i eget rum, två toaletter och en dusch. Lagret, som ligger i bottenplan är lättillgängligt med direkt access från gatan. Det har högt i tak och utrustat med brunn samt 3-fas uttag. Tveka inte att kontakta oss för mer information och för att boka in en visning!

Övrig information

Övrigt:

Industrifastighet.

Ytor

  • Total yta:

    208 m2

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Indikativ hyra i befintligt skick: 1100kr/kvm Tillkommande kostnader: Driftkostnad: 138 kr/kvm Fastighetskatt: 52 kr/kvm Moms tillkommer med 25%

Tillträde:

Omgående.

Utgångshyra kr/m2/år:

1100

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i direkt anslutning till Dag Hammarsköldsleden med fantastiskt skyltläge och ett stenkast till både Frölunda Torg och Köpcenter 421 med såväl service och restauranger. Högsbo genomgår just nu en långsiktig förvandling där man går från att vara ett renodlat industriområde till att bli en blandstad, det vill säga en handels- och mötesplats där många olika verksamheter ryms och där näringsliv samsas med boende, handel, restauranger och samhällsfunktioner av olika slag.

Kommunikationer

Bra möjligheter att åka kollektivt med busshållplats ca 250 m från fastigheten som trafikeras av två linjer. Det tar ca 5 min att resa till Marklandsgatan som är en knutpunkt för bussar och flera spårvagnslinjer alternativt 10 min för att ta sig till Radiomotet där man enkelt reser mot stan eller kranskommunerna.
E A Rosengrens gata 13

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum