Järnbrotts Prästväg 2

Högsbo/Sisjön , Västra Förlunda
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

257 m²

Hyra

1 550 kr/m²/år

Tillträde

2024-02-01

Beskrivning

  • Kontor

Nyrenovert kontor i fantastisk servicefastighet

Välkommen till en nyligen renoverad, modern kontorslokal med en öppen och ljus planlösning som låter naturligt ljus strömma in från tre olika riktningar. Lokalen har nyligen genomgått en renovering och har nu en fräsch, modern inredning med ljusa materialval. Planlösningen i lokalen är en kombination av mindre och större kontorsrum, konferensrum och öppna ytor. Lokalen upplevs ljus och öppen då många väggar består av glas. Vi förstår att alla företag har olika behov, så planlösningen kan anpassas efter era önskemål. Det finns möjlighet att skapa fler rum eller öppna upp för mer öppen yta om det behövs. Fastigheten erbjuder en rad användbara tjänster som kan vara till stor nytta för ditt företag. Vid entrén finns en välkomnande receptionist som kan hjälpa dig och dina besökare med olika frågor. Det finns också en lunchrestaurang där du kan avnjuta en välsmakande måltid, samt gemensamma ytor både inne och ute där du kan ta en paus och koppla av. För den som vill hålla sig i form finns ett gym på plats, tillsammans med nybyggda omklädningsrum som gör det enkelt att byta om efter träningen. Om du behöver hyra konferensrum eller förråd finns det också möjlighet till det här. Sammanfattningsvis finns det gott om bekvämligheter i fastigheten som kan underlätta för ditt företag och dess anställda. Oavsett vad dina behov är, så finns det något för alla. Hör gärna av er så bokar vi in en visning!

Övrig information

Övrigt:

Kontorsfastighet i Järnbrotts bästa läge!

Ytor

  • Total yta:

    257 m2

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Indikativ hyra i befintligt skick: 1550 kr/kvm Tillkommande kostnader Driftkostnad: 168 kr/kvm Fastighetshatt: 52 kr/kvm Moms om 25% tillkommer på samtliga kostnader

Tillträde:

2024-02-01.

Utgångshyra kr/m2/år:

1550

Utförande

Våningsplan:

2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i stadsdelen Järnbrott i hjärtat av Västra Frölunda. I omgivningen finns bostadsområden, två välbesökt köpcentrum och bra kommunikationer.

Närservice:

I byggnaden ligger uppskattade lunchrestaurangen Kockar & Kastruller som lagar husmanskost med mycket hjärta. I källaren finns ett gym tillgängligt för alla hyresgäster.möjlighet att låna samt hyra olika storlekar av konferensrum samt en receptionstjänst under dagtid. En kort promenad bort finns livliga Frölunda centrum. Där hittar du bland annat ett köpcentrum med en mängd olika butiker, gym, apotek, postombud, systembolag, caféer och restauranger.

Kommunikationer

Härifrån har du nära till flera kommunikationsnav. Det tar fem minuter att gå till den nya knutpunkten för bussar i Järnbrott, och i närheten finns även knutpunkterna Frölunda Torg och Marklandsgatan. Det är enkelt att ta sig hit med bil också eftersom både Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden ligger nära byggnaden.
Järnbrotts Prästväg 2

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum