Götaverksgatan 10

Lindholmen , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 500 - 2 815 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Unik möjlighet att skapa något eget mitt på Lindholmen!

Här finns nu den unika möjligheten att hyra lokal mitt på Lindholmen, där man kan skapa något efter egna önskemål och behov. Detaljplanen tillåter industi och hade passat perfekt för bolag som jobbar med utveckling inom teknik eller fordonsindustrin. Här kan man skapa något helt unikt, bara fantasin sätter gränsern! Med en takhöjd på otroliga 18 meter fiins oändliga möjligheter och lokalen har en industrikänsla med traverser (5 ton kapacitet). Lokalen iordningställs av hyresgästen själv. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 50 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 2 500 2 815

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Lindholmen är Göteborgs mest expansiva område och du kan hitta verksamheter inom ex innovation, fordon och media. Det är ett område med liv i rörelse och det finns både mycket företag och bostäder. Ett område som ständigt utvecklas. Det är ett vattennära läge med fina utsikter och det finns många olika alternativ för caféer och restauranger. Att äta vid kajkanten sätter en extra guldkant på arbetsdagen.

Kommunikationer

Lindholmen har ett oslagbart läge i Göteborg med närhet till centrum, havet och kollektivtrafik. Detta gör det enkelt för dig och dina medarbetare att komma till och från jobbet, samt att njuta av stadens bekvämligheter.
Götaverksgatan 10

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor