Frihamnen 16A

Lindholmen , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

676 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Unik kontorslokal med terrass i bästa läget!

Här finns möjligheten att hyra en fantastik kontorslokal om totalt ca 676 kvm, på perfekt placerade Frihamnen. Här är man i mitten av allt i centrala Göteborg. Du har nära till angränsande Lindholmen med sitt center för tekniksutveckling samt en kort promenad över Göta Älvbron till Lilla Bommen och Centralstationen. Kontoret ligger på våning tre och har en blandad planlösning med öppna kontorsytor, mindre kontorsrum och mötesrum. Kontoret har också en härlig balkong i söderläge och utsikt över Göta Älv samt centrala Göteborg. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Övrig information

Övrigt:

Relier är en av Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, vi förmedlar årligen ca 50 000 kvm lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1 000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information!

Ytor

  • Total yta:

    676 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Lindholmen är Göteborgs mest expansiva område och du kan hitta verksamheter inom ex innovation, fordon och media. Det är ett område med liv i rörelse och det finns både mycket företag och bostäder. Ett område som ständigt utvecklas. Det är ett vattennära läge med fina utsikter och det finns många olika alternativ för caféer och restauranger. Att äta vid kajkanten sätter en extra guldkant på arbetsdagen.

Kommunikationer

Lindholmen har ett oslagbart läge i Göteborg med närhet till centrum, havet och kollektivtrafik. Detta gör det enkelt för dig och dina medarbetare att komma till och från jobbet, samt att njuta av stadens bekvämligheter.
Frihamnen 16A

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Kungsgatan 41

411 15 Göteborg

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor