Hantverkargatan 25

STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

255 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ljus kontorslokal med flexibel planlösning

Denna lokal har en rumsindelad planlösning som är flexibel att fördela på konferensrum, mötesrum eller kontorsrum. Lokalen har även 2 WC och ett större pentry som går att dela av till ytligare ett rum. Bara att höra av er om ni har några frågor!

Ytor

  • Total yta:

    255 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Utanför porten och runt hörnet på Kungsholmstorg finns det mesta du behöver av närservice, som banker, Apoteket, Systembolaget, butiker och ett stort utbud av restauranger. Här finns även flera välkända krogar, som till exempel Kungsholmen och Mäster Anders.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I fastigheten finns ett garage med cirka 100 platser.

Närservice:

All tänkbar service finns inom gångavstånd.

Kommunikationer

Från fastigheten har du promenadavstånd till tunnelbanestation, SL-bussar, skärgårdstrafik, Centralen och Cityterminalen. Dessutom finns ett hundratal parkeringsplatser som är reserverade för fastighetens hyresgäster.
Hantverkargatan 25

Om Lundbergs Fastigheter

Lundbergs Fastigheter grundades 1944 och har vuxit till en av Sveriges stora privata fastighetsägare, med närmare 180 medarbetare. I dag finns vi i 10 städer och har tre affärsområden: bostad, kontor och handels- och mötesplatser. Lundbergs Fastigheter är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Lundbergs Fastigheter

Hovslagargatan 5 B

104 40 Stockholm

www.lundbergsfastigheter.se

Fler annonser från Lundbergs Fastigheter