Kungsgatan 29

City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

80 m²

Pris

Tillträde

Omgående eller enligt ök.

Beskrivning

  • Kontor

Med bästa läge på Kungsgatan 29 finns nu denna nyrenoverade och effektiva lokal ledig för uthyrning!

Rätt lokal för det mindre företaget som söker ett representativt kontor på bästa adress!

Fastigheten
Huset uppfördes år 1928 och renoverades år 1989.
Hiss finns!

Planlösning
Lokalytan fördelas på en välkomnande entré med plats för väntande besök, en öppen kontorsyta med plats för 6-7 arbetsplatser, ett konferensrum för 6-8 pers samt ett mindre arbetsrum för en person vilket även kan nyttjas som ett extra samtalsrum. Lokalen har också ett trevligt litet pentry som är utrustat med diskmaskin och två kokplattor, städförråd med vask samt wc.

Lokalen är helt nyrenoverat med vitmålade väggar, nålfiltsmatta samt nytt glasparti mot konferensrummet.  som gör det lilla extra. Takhöjden är bevarad och har inte sänkts med akustikplattor.

Lokalen har två entrémöjligheter. Huvudentrén är Kungsgatan 29 och härifrån finns hiss upp till plan 3 där lokalen är belägen. Det är även möjligt att använda sig av entrén vid Oxtorget 4 och då kommer man direkt in på det våningsplan som lokalen ligger på. Härifrån är det möjligt att ta in en cykel direkt in till den trevliga innergården för den som cyklar. Hyresgästen till denna lokal har en egen utgång direkt mot innergården vilket ger ett mervärde.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med kyld tilluft.

Bredband: Fiber finns indraget i lokalen och Stokab har en avlämningspunkt i fastigheten.

Säkerhet: Fönstren är försedda med galler.

Övrig information

Övrigt:

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman för mer info; maila gärna till hanna@lokaldirekt.se eller messa/ring på mob: 0733-24 35 23.

Ytor

  • Total yta:

    80 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Mötesrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående eller enligt ök.

Prisinformation:

Ingen överlåtelseavgift utgår!

I hyran ingår:

Värme

Utförande

Byggår:

1928

Renoveringsår:

1989

Våningsplan:

3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Hötorgets livliga torghandel åt ena hållet och Stureplan åt det andra. Läget kan knappast bli bättre.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter finns i intilliggande p-garage i exempelvis Oxtorgsgaraget, Hötorgsgaraget och David Bagares Garage.

Närservice:

Adressen säger allt! Här finns all service Du kan önska Dig. Inom kort gångavstånd har du ett stort utbud av restauranger, caféer, apotek, systembolag, gallerior och butiker med alla tänkbara shoppingmöjligheter längs efter Kungsgatan.

Kommunikationer

Här är det kommunikativa läget svårslaget med kort gångavstånd till t-banestationerna Hötorget, Östermalms Torg och T-centralen. En mängd busslinjer trafikerar närområdet och 1:ans buss passerar strax utanför porten. Det är även gångavstånd till Stockholms Centralstation som är Stockholms bästa och viktigaste kommunikativa knytpunkt. Här avgår samtliga t-banelinjer, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express.
Kungsgatan 29

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB