Östra Hamngatan 46-48

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

104 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Fin kontorslokal mitt i centrala Göteborg

Lokalen är belägen på våning 1 i huset och charmen slås direkt på när man träder in i lokalen. Stor öppen yta tillsammans med ett konferensrum samt ett pentry, wc och förråd. Här möts modernt och retro. Kontakta oss för visning.

Ytor

  • Total yta:

    104 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Östra Hamngatan är en cirka 330 meter lång gata i primärområdet Inom Vallgraven, stadsdelen Göteborgs Stad Centrum i Göteborg. Gatan sträcker sig från Lilla Bommen vid Göta älv till Kungsportsplatsen, och ingår i det stora restaurang- och shoppingdistrikt som finns i centrala Göteborg.

Närservice:

Utanför dörren finns all tänkbar service i form av restauranger, butiker och caféer. NK ligger som granne med dess stora utbud

Kommunikationer

Precis utanför entrén går spårvagnar och ett stenkast bort ligger Brunnsparken och Centralstationen som är en knutpunkt för buss, tåg och spårvagn.
Östra Hamngatan 46-48

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder