Monbijougatan 17A

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

406 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Möjlighet till snabb inflyttning.

I Trikåfabrikens nyrenoverade fastighet hittar ni denna fina kontorslokal om ca 406 kvm fördelat på två våningsplan. Ingång till lokalen finns både via bottenplan men även en trappa upp för att komma direkt in på plan 1. Stor gemensam takterrass tillsammans med övriga hyresgäster. Plan 0 - Här finns både arbetsyta och två mindre rum som kan användas som mötesrum/studio eller förvaring. I det ena rummet har man direkt tillgång till innergården för enkel in/utlastning. Pentry samt toalett (RWC) Mellan våningsplanen tar man sig enkelt upp/ner via en intern spiraltrappa. Plan 1 - Här är ytorna uppdelat smart med en del för arbetsyta för ca 20 medarbetare. Stora fönster med fint ljusinsläpp och bra takhöjd. Två mötesrum med plats för ca 6 personer i vardera rum. I Den andra delen av kontoret är där härlig lounge yta med pentry/matsal. Denna del kan även nyttjas för interna stormöte. Här finns även ett större mötesrum med plats för ca 10-12 st.

Ytor

  • Total yta:

    406 m2

Utförande

Renoveringsår:

2021

Omgivning

Omgivning/natur:

På Möllan är stämningen livfull och välkomnande. Här är fullt av restauranger, småbutiker, secondhandbutiker och genuint Malmö-liv. Med bra kommunikationer och nära till centrum får du de bästa möjligheterna att både nå kunder och att skapa en hållbar och attraktiv arbetsplats för dig och dina kollegor.

Kommunikationer

- 700m till Triangelns tågstation & köpcentrum - Regional- och stadsbussar precis utanför fastigheten - Åtta minuters promenad till bussterminalen på Södervärn - Nio minuters cykel till innerstaden / Gustav Adolfs torg.
Monbijougatan 17A

Om Novier

Novier är en helhetsrådgivare inom fastigheter. Från värdering till förvaltning, vi kallar det 360 Real Estate Advisors. Med en ständig hunger för innovativa lösningar skapar vi förbättring för både uppdragsgivare och hyresgäster. Genom lyhördhet i alla led förstår vi våra partners affär och skapar värde genom hårt arbete och nyskapande lösningar. Med oss får du en partner som både tänker stort in i framtiden men också får saker att hända i vardagen. På så sätt skapar vi värdefull utveckling och ökar värdet i varje fastighet, platsupplevelse och möte. Besök oss: Blasieholmsgatan 4 A (111 48 Stockholm), Torsgatan 2 (111 23 Stockholm), Torggatan 4 (411 05 Göteborg) och Gustav Adolf torg 10 A (211 39 Malmö). www.novier.se

Novier

Blasieholmsgatan 4A

111 48 Stockholm

www.novier.se

Fler annonser från Novier